Irina Petrea, cunoscută sub numele de SuperNanny a făcut furori cu celebra emisiunea de la Prima Tv care își propunea să educe copiii problematici.

Au trecut mai bine de 16 ani de când show-ul a fost scos din grila postului de televiziune, iar Irina Petrea a ieșit din

atenția publică.

Ce mai face Irina Petrea, celebra SuperNanny
Chiar dacă nu mai apare la televizor, Irina Petrea nu și-a schimbat domeniul de activitate. SuperNanny este psihoterapeut și doctor în științele educației, expert în parenting și promotor al unei campanii de conferințe pe teme de parenting.

Irina Petrea s-a căsătorit și se numește acum Petrea-Sullivan și face ce știe cel mai bine: îi ajută pe părinți să-și educe copiii. Are trei cărți cu sfaturi prețioase pentru toți părinții care vor să-și crească copiii în armonie: Și tu poți fi Supernanny – cum să îți crești bine copilul, Și tu poți fi Supernanny – cu copilul la școală (Editura Trei).

VEZI ȘI 👉  Care este cea mai tare valuta? intreaba invatatoarea

Puțini sunt cei care știu că Irina Petrea are originile în Moldova, crescând la Piatra Neamț unde a avut o copilărie așa cum erau odată.

Cum crede SuperNanny Irina Petrea că trebuie să fie copilăria
SuperNanny este de părere că, în ciuda progresului, copilăria de astăzi a devenit mai săracă și mai tristă, mai organizată, limitată și obeză. Nu ar schimba nimic dacă ar da timpul înapoi, pentru că a avut o copilărie sănătoasă, fără tehnologie și fără jucării scumpe.

Eu am crescut cu cheia la gât, fără niciun fel de gadget, cu vreo două păpuşi, o pereche de patine, o minge, rachete de tenis şi pietricele numai bune pentru şotron, dar am avut o copilărie de nenumărate ori mai frumoasă şi sănătoasă decât a multora dintre copiii de azi, a spus Irina Petrea.

VEZI ȘI 👉  Vladimir Putin: „Există schimbări pozitive în negocierile cu Ucraina”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *