Decizie-șoc la Antena 1! Emisiunea moderată de Mirela Vaida va fi scoasă din grila celebrului post de televiziune. Mulți fani ai show-ului TV vor fi surprinși să afle care este motivul pentru care s-a luat această măsură radicală.

“Acces Direct” dispare de la Antena 1

Emisiunea “Acces Direct” nu va mai fi la Antena 1. Show-ul Mirelei Vaida va fi eliminat din grila pentru programe a postului Antena 1. Totuși, telespectatorii fideli vor putea să urmărească în continuare cele mai fierbinți subiecte, deoarece “Acces Direct” o să fie mutat, nu scos definitiv de pe micile ecrane

“Acces Direct” nu va mai apărea la Antena 1. Emisiunea celebră, moderată de Mirela Vaida, a încasat cea mai mare amendă din ultimii trei ani. Câteva dintre edițiile care au stârnit un val de reacții în rândul telespectatorilor au făcut pagubă în bugetul trustului Intact.

Mirela Vaida i-a dezamăgit pe șefi

Una dintre cele mai controversate emisiuni nu va mai fi la Antena 1. CNA a reacționat după ce, într-una dintre ediții, oaspeții din platou nu au părut să ia în serios ameninţările unui soț la adresa consoartei sale, ambii fiind invitați în emisiune. Câteva luni mai târziu, femeia a fost omorâtă de cel care o amenința.

VEZI ȘI 👉  A întrecut orice măsură! Ce a putut să-i spună o femeie Gabrielei Cristea după ce a văzut-o la plajă:

Show-ul nu dispare de tot de pe micul ecran, ci va fi mutat, începând cu luna ianuarie, pe Antena Stars. Șefii de la Antena 1 s-au decis să ia această decizie, după numeroasele amenzi încasate de la CNA. Emisiunea a fost dur sancționată după numeroasele subiecte care au atras mai multe controverse în rândul telespectatorilor.

Schimbare majora la Acces Direct. Ce se intampla cu emisiunea incepand cu 6 septembrie
Mirela Vaida

Unde se mută emisiunea

Din ianuarie 2022, emisiunea “Acces Direct” nu va mai fi difuzată la Antena 1. Fanii Mirelei Vaida o vor putea urmări pe Antena Stars, anunță RTV. Schimbarea a fost luată de șefii A1, din cauza amenzilor primite de la CNA, dar și pentru că își doresc să „crească” postul pe care a fost mutat și Dan Capatos, în privința audiențelor.

VEZI ȘI 👉  Mihai și Elwira Petre au o casă de invidiat. Celebrul cuplu și-a prezentat locuința – FOTO, VIDEO

Amendă record pentru show-ul moderat de Vaida

”Acces Direct” a fost sancţionat cu suma de 150.000 de lei, pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

”Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma, pentru paginademedia.ro.

CNA a făcut acuzații grave

Cristina Pocora, Valentin Jucan, Mircea Toma, Dorina Rusu, Oana Dincă şi Ionel Palăr, membrii CNA, au decis să sancționeze postul Antena 1  cu o amendă record de 150.000 de lei. Inițial, Valentin Jucan a propus 50.000 de lei, iar Mircea Toma – o sumă de 200.000 de lei. În urma a trei tururi de voturi, cei doi au stabilit 150.000 de lei.

„Nu trataţi deloc serios şi responsabil acest fenomen al violenţei domestice. Invitaţii iau totul în râs, ba mai mult era sfătuit domnul agresor cum să facă, cum să procedeze, deşi s-au prezentat fotografii cu femeia agresată, cu vânătăi. Cumva, ea a fost privită cu scepticism.

Toată construcţia emisiunii nu a făcut decât să facă să dea vina pe victimă. Au fost 17 reclamaţii pentru această ediţie. La celălalt caz au fost 112 reclamaţii! Totul e o glumă. Sunt personaje, e iubire.

Şi ajungem în situaţia în care o femeie şi copilul ei ajung victime şi apoi asistăm la un monolog în care toată lumea e vinovată, doar că noi la televizor întărim un stereotip că violenţa e din dragoste.”, a transmis Cristina Pocora, șefa CNA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *