O serie de imagini cutremuratoare cu Andreea Tonciu au aparut in urma cu cateva zile in presa din Romania.

Vedeta s-a afisat pe strada cu capul bandajat, iar toata lumea s-a intrebat ce a patit.

Mama brunetei a rupt tacerea si a facut lumina in acest caz.

Andreea Tonciu participa la Survivor Romania, iar cu doar cateva zile inainte de a pleca in Republica Dominicana, vedeta a fost fotografiata pe strada cu capul bandajat. Presa a speculat faptul ca ar fi fost implicata intr-un accident, dar mama vedetei spune ca nu stie absolut nimic despre asa ceva.

Mai mult, vedeta apare vanata si la ochi, iar asta s-ar fi intamplat dupa un tratament de infrumusetare, pentru a arata impecabil la emisiunea de la Pro TV.

VEZI ȘI 👉  Intră un rus într-un bar din Germania. Cere o bere, barmanul aşează pe bar un cartonaş – suport de pahar şi peste el aşează o halbă.

„Mi-a trimis Andreea o poză din clinică, părea vânătă lângă ochi, își făcea nu știu ce ca să arate bine la Survivor. Că dacă nu se va machia acolo… zicea că-și face ceva pentru riduri. A bătut-o soră-sa, Lorena, la cap, să-și facă tratamente să arate bine. Dar ce poze au apărut cu ea? Cu bandaj? Nu știu de niciun accident, știu că-și face una-alta ca să arate bine fără machiaj. Andreea se pregătește de plecare în Dominicană. Are mari emoții, am și eu emoții pentru confortul ei… cum să o se adapteze acolo”, a declarat Maria Tonciu, potrivit ciao.ro.

Filmarile Survivor 2022, amanate

VEZI ȘI 👉  El Şi Ea La Nunta De Argint. El: – Dragă, In Toată Căsătoria Noastră Fericită, Un Lucru Nu Mi-Ai Spus: Ce Ţii În Geamantanul De Pe Şifonier? Mi-Ai Zis De La Început Să Nu Umblu Acolo Şi Eu Nu Mi-Am Băgat Nasul Niciodată! Ea:

Potrivit sursei citate, filmarile Survivor Romania 2022 au fost amanate pentru cateva zile. Zborul catre Republica Dominicana s-a amanat din motive inca necunoscute, iar concurentii au fost anuntati ca, cel mai probabil, cursa se va relua in weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *