Viorica și Ioniță de la Clejani au una dintre cele mai longevive relații din țară.

Sunt un cuplu atât acasă, cât și pe scenă, dar în ultima perioadă s-a vorbit despre problemele pe care le-ar avea în căsnicie.

Mai mult, artista a fost acuzată de infidelitate.

Viorica ar fi fost infidelă
Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o perioadă extrem de grea. Copiii le provoacă o mulțime de probleme și ei sunt nevoiți să se mențină tari și pe poziții, pentru a-și face meseria așa cum trebuie. În ultima vreme au apărut bârfe referitoare și la relația lor.

S-a zvonit, inițial, că cei doi s-au despărțit. Ioniță nu a însoțit-o pe soția lui la o cântare și de acolo au început presupunerile. Totuși, au mai apărut apoi în public și au demonstrat că încă sunt împreună.

VEZI ȘI 👉  De ce boală suferea Rona Hartner și de ce i-a provocat sfârșitul. Era extrem de gravă

Lucrurile au scăpat de sub control încă de acum patru ani. Potrivit lui Nelson Mondialu’, cântăreața de muzică de petrecere și-ar fi înșelat soțul, iar de atunci ar fi intervenit între ei problemele. Interlopul susține clar că artista l-ar fi înșelat pe Ioniță cu unul dintre membrii de la “Zece Prăjini”, o fanfară cunoscută în țară.

“Acum trei sau patru ani, Ioniță și Viorica au fost la un pas să se despartă. A fost mare scandal. Viorica l-a înșelat cu toboșarul de la «10 Prăjini». Vă spun din sursă sigură, eu nu mă joc cu vorbele. Toată lumea de la București cunoaște situația.”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru CANCAN.RO.

VEZI ȘI 👉  Certurile dintre Kamara și Ionuț Iftimoaie au continuat și în avion. Ce și-au spus cei doi

Viorica nu dă curs răutăților
Nelson a spus că toți apropiații și cei din lumea lăutărească ar ști despre greșeala Vioricăi, pe care Ioniță i-ar fi iertat-o. Deși ar fi fost la un pas de divorț, au reușit să pozeze în continuare în cuplul perfect și au uitat tot ce s-a întâmplat între ei.

Deși toată lumea se aștepta să reacționeze la spusele lui Nelson, așa cum ne-a obișnuit artista, se pare că nu a avut nimic de zis și nici măcar nu l-a contrazis. A publicat, însă, un clip în care cântă mândră alături de Dan Bitmann.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *