Mirela Oprișor și Mimi Brănescu sunt doi actori de succes care fac echipă bună atât în viața personală, cât și în lumina reflectoarelor, atât de bună încât sunt de nedespărțit.

Cei doi au împreună un copil și spun despre relația lor că este una sudată. Puțini sunt cei care știu că Aspirina din

celebrul Serial Las Fierbinți a fost despărțită de iubitul ei timp de opt ani.

Poveste de dragoste ca-n filme
Mirela Oprișor, cunoscută mai ales în rolul Aspirinei din Las Fierbinți, trăiește alături de soțul ei o poveste desprinsă parcă din filme. Mirela și regizorul Mimi Brănescu au fost despărțiți timp de opt ani, după care s-au regăsit și au făcut un copil.

Povestea lor a început când Mirela a dat admiterea la facultate. Atunci l-a cunoscut pe Mimi cu care a început o relație ce nu a durat prea mult. După opt ani cei doi s-au regăsit și nimeni și nimic nu i-a mai despărțit de atunci. Acum, actrița Mirela Oprișor și regizorul Mimi Brănescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri de persoane publice din România, fiind împreună de 18 ani, timp în care și-au întemeiat o familie.

Ce a salvat relația dintre Mirela Oprișor și Mimi Brănescu
Întrebată cum s-a păstrat focul viu în relația cu soțul ei în toți acești ani, actrița care o interpretează pe Aspirina din Las Fierbinți a spus că umorul i-a salvat de cele mai multe ori și că soțul ei o face în fiecare zi să râdă.

E muncă și într-o căsnicie, trebuie să știi să faci și sacrificii, să lași garda jos, să nu fii încăpățânat. Sunt multe aspecte. (…) Suntem dependenți de discuțiile noastre de peste zi. Stăm mereu de vorbă, diminețile, serile, e o relație sudată, dar totul s-a întâmplat în timp, a spus Mirela Oprișor pentru Revista Viva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *