Liviu Vârciu face deliciul publicului de fiecare dată când apare la TV și pare un om împlinit. Chiar este așa, pentru că are o soție iubitoare și trei fete minunate pe care le iubește ca pe ochii din cap. Totuși, în viața lui a avut parte de încercări grele pe care le-a depășit, dar care îl vor urmări mereu, pentru că așa este în firescul lucrurilor care ni se întâmplă.

Drama neștiută a lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu nu vorbește despre viața personală decât foarte rar și atunci este destul de reținut în a divulga informații. Poate tocmai de aceea nu mulți sunt cei care știu că artistul a avut un frate care a murit în urma unui accident rutier tragic.

Fratele lui Liviu Vârciu și-a pierdut viața în anul 2009, pe când avea doar 30 de ani. Vestea a venit ca un trăsnet asupra familiei, și pentru Liviu a fost cu atât mai grea cu cât simțea că nu a petrecut destul timp alături de fratele lui.

El a spus la un moment dat că regretă că nu și-a ajutat mai mult familia pe vremea când era în Trupa LA și avea posibilități materiale.

„Regretul meu cel mai mare este că nu mi-am ajutat mai mult părinții, când trebuia, când eram în L.A și puteam. Și regret că nu am stat mai mult cu frate-miu”, a declarat Liviu Vârciu pentru VIVA, în urmă cu mult timp.

Timpul a trecut, dar rănile nu s-au vindecat complet pentru Liviu Vârciu. El și-a întemeiat o familie, are o soție care îl iubește și îi aduce liniște, dar și trei fete: o adolescentă superbă din prima căsătorie, și două fetițe pe care i le-a dăruit actuala lui soție, Anda Călin.

Liviu Vârciu și Raluka fac echipă la Te cunosc de undeva

Se poate spune că și profesional îi merge bine artistului care este solicitat în tot felul de proiecte. La acest moment, fanii lui Liviu Vârciu îl pot urmări în emisiunea Te cunosc de undeva, produsă și difuzată de Antena 1. Acolo, Vârciu face echipă cu Raluka, și trece prin transformări impresionante.

Show-ul Te cunosc de undeva a ajuns la sezonul cu numărul 16 și este prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Din juriu fac parte: Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Aurelian Temișan și Cristi Iacob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *