Potrivit informatiilor de ultima ora, politistul care a lovit mortal o copila de 13 ani pe trecerea de pietoni in Bucuresti nu se afla in misiune la momentul accidentului. Procurorul de caz a transmis ca acesta are calitate de suspect in dosar.

De asemenea, Parchetul General a anuntat ca politistul care a lovit cele doua fetite pe trecerea de pietoni in Bucuresti avea viteza peste limita legala, dar nu se afla in misiune la momentul accidentului.

Potrivit procurorului de caz Calin Radu, agentul are in acest moment calitatea de suspect in acest dosar.  Urmeaza sa se ia o decizie in privinta politistului de 27 de ani.

”Nu a respectat regimul de viteza, se face expertiza pentru a determina viteza cu care se deplasa”, a declarat procurorul. Acesta a mentionat ca politistul care conducea masina politiei avea semnalele luminoase pornite, dar nu si pe cele acustice.

VEZI ȘI 👉  Grecia trimite arme în Ucraina după ce invadatorii ruși au ucis 10 greci

”Victima minora, 13 ani, era angajata in traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni.

La acest moment, din administrarea probelor rezulta ca politistul avea in functiune semnalele luminoase, nu si cele acustice. Nu se afla in misiune.

La acest moment se fac cercetari cu privire la acest aspecte. Avea semnalele luminoase, nu si pe cele acustice si nu se afla in misiune.

Pot sa va spun ca in acest moment are calitatea de suspect si i s-a adus la cunostinta acuzatia”, a mai spus procurorul Calin Radu.

”Procurorul de caz apreciaza cu privire la propunerea sau dispunerea unor masuri preventive.

Repet faptul ca politistul are calitate de suspect. In momentul in care se va dispune o masura preventiva vom veni cu noi declaratii publice”, a mentionat Calin Radu.

VEZI ȘI 👉  DOI IUBITI SE CERTAU !

Teribilul accidentul a avut loc in Capitala, in Sectorul 1. Politistul aflat la volan a accidentat doua fete care traversau strada. Fetita de 13 ani a murit, iar cea de 11 ani a fost transportata la spital cu multiple traumatisme.

Procurorul de caz a precizat ca se ancheteaza si situatia permisului politistului, despre care se spune ca ar fi emis de Marea Britanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *