Acces Direct nu va mai fi la Antena 1. Emisiunea a încasat cea mai mare amendă din ultimii trei ani.

Câteva dintre edițiile care au stârnit un val de controverse în rândul telespectatorilor au făcut pagubă în bugetul trustului.

Acces Direct nu va mai fi la Antena 1. Una dintre edițiile amendate de CNA a fost cea în care oaspeții din platou nu au părut să ia în serios ameninţările unui soț la adresa consoartei sale, ambii fiind invitați în emisiune. Câteva luni mai târziu, femeia a fost ucisă cu sânge rece de cel care o amenința.

Acces Direct nu va mai fi la Antena 1
Din ianuarie 2022, emisiunea nu va mai fi difuzată la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări acest format pe Antena Stars.

VEZI ȘI 👉  În Noaptea Nunții, Mirele Își Duce Proaspăta Soție

Se pare că decizia a fost luată în urma numeroaselor amenzi încasate de la CNA. Însă, totodată, s-ar dori și „creșterea” postului pe care a fost mutat și Dan Capatos, din punct de vedere al audienței, scrie Cancan.ro.Potrivit paginademedia.ro, emisiunea ”Acces Direct” a fost sancţionată cu suma de 150.000 de lei pentru ediţiile din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

”Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

VEZI ȘI 👉  Zelenski: „Dacă puternicii lumii nu se jucau cu Rusia, puteau opri războiul”

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Toma pentru paginademedia.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *