laurențiu Reghecampf și-a cerut scuze de la Anamaria Prodan. Asta susține sexy-impresara că s-ar fi întâmplat acum câteva luni, cu scurt timp înainte ca antrenorul să plece cu iubita lui. Agentul FIFA i-ar mai fi oferit atunci o șansă, după ce ar fi aflat despre așa-zisele escapade amoroase ale lui Reghe, însă, după două zile, el ar fi părăsit-o pentru actuala parteneră.

Laurențiu Reghecampf și-a cerut scuze de la Anamaria Prodan, după ce, în trecut, sexy-impresara ar fi aflat despre așa-zisele infidelități ale lui. Conform spuselor ei, deși l-ar fi iertat atunci și i-ar mai fi acordat o șansă, antrenorul ar fi plecat cu actuala lui iubită, la două zile distanță.

Noi detalii ies la iveală despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ea a fost invitată recent în cadrul podcast-ului „La Mijloc’, găzduit de Codin Maticiuc, și a făcut mai multe dezvăluiri. Sexy-impresara a susținut că ar fi știut de mai mult timp de așa-zisele escapade amoroase ale antrenorului, însă ar fi fost hotărâtă să-l ierte, după ce el și-ar fi cerut iertare. La scurtă vreme după ce Reghe i-ar fi cerut scuze, însă, el ar fi decis să plece cu actuala lui iubită.

VEZI ȘI 👉  Ultima oră! Doliu uriaș la Vocea României

Anamaria Prodan a susținut cu tărie, în timpul emisiunii online, că Reghe i-ar fi cerut să se împace, înainte ca el să plece cu actuala iubită. Totodată, impresara a dat de înțeles că ar mai fi trecut peste escapadele lui Laurențiu Reghecampf. Acum, însă, ce ar fi deranjat-o și mai mult ar fi fost faptul că antrenorul ar fi extras bani din conturile familiei pentru a-i da femeii ce urmează să-l facă din nou tată anul acesta.

Anamaria Prodan a dat startul dezvăluirilor după ce un internaut a comentat: „Amantă fiind l-ai luat pe Reghe de la soție, iar o amantă ți l-a luat ție’. Sexy-impresara declară că atât pe ea, cât și pe actuala lui iubită, Laurențiu Reghecampf le-ar fi „dus cu zăhărelul’.

Sexy-impresara spune că a avut încredere în Reghe cum probabil ar fi avut și actuala lui iubită. Spune ea, în trecut, Anamaria prodan l-a crezut atunci când el îi spunea că nu mai are nicio treabă cu soția și că dorm separat.

„Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil și … l-a crezut. Eu l-am crezut atunci că nu mai avea nicio treabă cu soția, că dormeau separat. El îi spunea acum la fel și ei (actuala iubită – n.r.) că divorțează de mine, că nu ne înțelegem. I-a spus că ne-am dus în America să divorțăm. Am fost și eu păcălită, logic’, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcast-ului.

VEZI ȘI 👉  Un bărbat află că este înșelat de soție și îi scrie amantului

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până la…’

În continuare, Anamaria Prodan a susținut că l-ar fi crezut pe Laurențiu Reghecampf până în ultima clipă că ar fi încheiat relația cu actuala lui iubită. Conform spuselor ei, antrenorul chiar i-ar fi cerut să o ierte și să se împace, după ce ar fi călcat strâmb. Însă, la scurt timp după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut nunta de cristal, el ar fi decis să plece de acasă pentru a fi împreună cu femeia care îi va aduce un copil.

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie eu îl credeam când spunea că a terminat cu … . Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.

Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste’, a continuat ea.

VEZI ȘI 👉  Cui i-a rămas, de fapt, întreaga avere a Natașei Raab?

Ba mai mult, Anamaria Prodan spune că până și copiii ar fi știut de acea situație. Declară ea, înainte ca Reghe să plece, toată familia s-ar fi îmbrățișat, după ce el și-ar fi cerut iertare. Însă, la două zile distanță, antrenorul Universității Craiova ar fi plecat de acasă cu două ceasuri valoroase și le-ar fi vândut.

„Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există … e belea mare cu mine!

Copiii au zis „da’, ne-am luat toți în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept. Și după două zile a plecat… cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut’, a mai transmis agentul FIFA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *