Gina Pistol se poate considera în prezent o femeie împlinită.

Vedeta şi-a format alături de Smiley familia la care a visat mereu şi de care nu a avut parte în copilărie.

Din nefericire, blondina a trecut prin multe momente dificile şi dezamăgiri din cauza faptului că a fost abandonată de mama sa.

Gina Pistol şi-a deschis sufletul în faţa fanilor săi şi a povestit în urmă cu ceva timp, faptul că nu a ştiut ce înseamnă dragostea părintească. Cu toate acestea, vedeta a avut parte de iubirea bunicii sale, care a crescut-o cu multă dăruire.

În cadrul unui interviu, bunica vedetei a povestit cum Gina Pistol a fost abandonată la trei zile după ce s-a născut.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta.

VEZI ȘI 👉  „Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin! Fiecare își vede de cariera lui”

După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani.”, a mărturisit bunica Ginei Pistol, pentru o publicație.

Deşi nu i-a fost deloc uşor în viaţă, Gina Pistol a găsit puterea de a uita şi a-şi ierta părinţii.

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă.”, a adăugat bunica vedetei.

VEZI ȘI 👉  Asa a ajuns Andreea Mantea la 53 de kilograme! A dezvăluit secretul care te scapă de grăsimea de pe burtă

Ce spunea Gina Pistol despre momentul în care părinţii săi au aflat de sarcina ei
Invitată în podcastul lui Mihai Morar, Fain & Simplu, Gina a vorbit despre sarcină, dar și despre cum părinții ei și ai lui Smiley au aflat că vor deveni bunici din presă.

„Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu puteam să-i zic că nu pot să fac copii. Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri
”, a declarat Gina Pistol în podcastul lui Mihai Morar.

VEZI ȘI 👉  Când va fi introdus Certificatul COVID la locul de muncă? Rafila, anunț șoc în România

Mai mult, blondina a mărturisit faptul că la un moment dat se temea să nu piardă copilul: „Eu, o lună de zile, am avut hemoragii foarte mari în timpul sarcinii. Nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de 2l de apă, trebuia să stau la pat. Exista riscul să pierd sarcina. Cum să-i spun eu mamei că sunt însărcinată, dar să nu se bucure că s-ar putea să pierd sarcina…

Așteptam să trec de hopul ăsta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții. Pentru că mergeam foarte des la doctor, să-mi fac analize, ecografii, cumva poate cineva a văzut și a anunțat presa. Așa ne-au sunat ai noștri. Ce puteam să le spunem…”, a mai spus Gina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *