Autoritățile au transmis noi informații în cazul dublei crime de la Iași. S-au aflat rezultatele ADN ale criminalului răspunzător pentru moartea celor doi studenți.

Anchetatorii au anunțat  că au rezultatul ADN al criminalului în cazul dublei crime de la Iași. Se pare că în cazul dublului asasinat din Moara de Vânt, ancheta oamenilor legii este aproape de final.Probele ADN au fost studiate în amănunt de către specialiști. Ce s-a aflat despre Ahmed Sami El Bourkadi?!

Jurnaliștii bzi.ro au spus că s-au putut extrage ADN-uri separate ce ar aparține criminalului și victimelor de pe diverse probe ridicate din vila din Moara de Vânt. Rezultatele obținute de specialiști sunt deja gata.

VEZI ȘI 👉  Președintele Iohannis anunță deciziile strategice ale României, în plină invazie a Ucrainei de către Rusia

Totuși, rezultatele nu au ajuns încă la Iași. Poliția a anunțat că ancheta se va termina curând. Când rezultatele vor ajunge pe mâna polițiștilor ieșeni se va afla dacă Ahmed Sami El Bourkadi este sau nu autorul dublului asasinat care a îngrozit o țară întreagă.

Oamenii legii au declarat că ar fi fost descoperite trei profiluri ADN. Două dintre acestea aparțin celor două victime ucise, Ioana Vanessa Burlacu, împreună cu partenerul ei de viață, Youssef Jniyah.

Cel de-al treilea profil este chiar al criminalului. În urmă cu câteva zile, alte probe ADN au ajuns la polițiști, însă acestea nu au fost concludente.

„În una dintre urme erau evidenţiate 4 profiluri ADN diferite. Două erau ale victimelor, Ioana Vanesa Burlacu şi iubitul ei, Youssef Jniyah. În cazul altor două dintre aceste profiluri genetice nu s-a putut stabili cu exactitate ale cui sunt”, au afirmat surse judiciare, potrivit aceleiași surse.

VEZI ȘI 👉  Ștefan cel Mare în Iuptă cu Baiazid.Ștefan se scoală într-o dimineață și striga către Baiazid:

Marocanul rămâne principalul suspect

Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, care locuiau în cartierul Moara de Vânt din Iași, au fost găsiți fără suflare, amândoi în același pat, în luna decembrie, anul trecut, de către oamenii legii.

Autoritățile au fost anunțate de către părinții tânărului student de origine marocană. Ei și-au dat seama că este ceva în neregulă pentru că fiul lor nu a mai ajuns la Bruxelles, așa cum ar fi trebuit. Tânărul urma să o prezinte pe românca Ioana Vanessa Burlacu părinților lui, însă acest lucru nu a mai fost posibil, cei doi fiind găsiți morți.

Poliția a confirmat faptul că pe trupul Vanesei, ar fi fost descoperite 33 de lovituri de cuțit, iar pe trupul iubitului ei, Youssef Jniyah, au fost găsite 17 lovituri de cuțit. După ce i-a omorât pe cei doi îndrăgostiți, criminalul a încercat să incendieze locuința.

VEZI ȘI 👉  Când a văzut ce i-a scris chelnerul pe nota de plată a izbucnit în lacrimi

Ahmed Sami El Bourkadi este, deocamdată, principalul suspect în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *