Uluitor! O bătrână i-a oferit o adevărată lecție de viață unei chelnerițe de la o cofetărie. Se întâmplă de multe ori ca unele persoane să judece persoanele înainte de a afla adevăra poveste a acestora.

Este și cazul unei chelnerițe dintr-o cofetărie care a judecat o bătrânică care venise să cumpere o prăjitură. Ce a descoperit mai târziu, avea să-i ofere o adevărată lecție de viață.

Uluitor! O bătrână i-a oferit o adevărată lecție de viață unei chelnerițe de la o cofetărie. Povestea a devenit virală în mediul online

Uluitor! O bătrână i-a oferit o adevărată lecție de viață unei chelnerițe de la o cofetărie. Faptul că oamenii sunt judecați înainte de a fi cunoscuți de cei din jur, provoacă situații dureroase. De multe ori aparențele înșală, iar acest lucru ne oferă o lecție de viață.

Este și povestea unei bătrâne care a mers la o cofetărie să-și cumpere o prăjitură. Inițial, femeia a întrebat-o pe chelneriță cât costă prăjiturile, iar în cele din urmă a comandat o felie care costa 2 lei.

„– Cât costă o felie de tort?

Chelnerița răspunde:

– 3 lei.

Bătrâna scoate niște monede din buzunar, începe să numere încet și apoi întreabă din nou:

– … și cât costă cea mai mică?

Chelnerița devine puțin nervoasă pentru că avea multe mese de servit.

I-a răspuns:

– 2 lei.

– Nu-i nimic, atunci o iau cu plăcere pe cea mai mică„, a răspuns bătrâna.

În tot acest timp, tânăra chelneriță deja se enervase pe situație. I-a adus felia de prăjitură și imediat i-a pus nota de plată pe masă, gândindu-se că bătrâna va pleca fără să plătească. Mâncând foarte încet, bătrâna s-a ridicat de la masă și a pus banii pe masă, împreună cu un bilet.

De asemenea, pe marginea farfuriei în care s-a aflat prăjitura, femeia a lăsat și un plic. Când s-a uitat mai bine, chelnerița a rămas fără cuvinte. Bătrânica îi lasese bacșiș un leu, acesta fiind și motivul pentru care refuzaze să cumpere prăjitura care costa 3 lei. Emoționată, chelnerița s-a întors să o caute pe bătrână pentru a-i returna leul, dar nu a mai găsit-o.

Scrisoarea pe care bătrâna i-a lăsat-o chelneriței

Chelenerița s-a simțit vinovată pentru că a judecat-o prea repede pe femeie. Apropiindu-se din nou de masă, observă un plic pe care îl deschide. Acesta conținea o poză, cu chipul mai tânăr al bătrânei ținând în brațe un copil. După ce a citit biletul, ochii chelneriței au fost inundați de lacrimi. „Maria….Nu mă cunoști…

Părinții tăi acum 20 de ani au avut un accident și au murit. Te-am crescut până la 3 ani, apoi și eu am suferit un accident vascular, iar tu ai fost înfiată. Te-am găsit greu, iar astăzi am văzut-o în tine pe fiica mea. Mare bucurie! Semeni leit cu ea! Te iubesc nespus! Acum am plecat la azilul de unde sunt…Nu mă căuta…!

Ai aici adresa și o cheie unde vei găsi o locuință cu tot ce îți trebuie. Este a ta și a viitorilor tăi copii…Nu plânge…! Te îmbrățișez cu mult dor și drag,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *