Bianca Pop este, la ora actuală, una dintre cele mai controversate persoane publice. Ispita de la „Insula Iubirii’, care a declarat că prețul unei nopți de amor cu ea este 100.000 de euro, arăta complet diferit înainte de operațiile estetice.

În rol de ispită pe „Insula Iubirii’, Bianca Pop nu ezită să-și dezgolească sânii în ținute extrem de provocatoare și se mândrește cu felul în care arată acum. Însă, în urmă cu 13 ani, bruneta nu avea nici o operație estetică, iar hainele pe care le purta atunci îi ascundeau decolteul de care nu era deloc încântată.

Odată cu îmbunătățirea situației financiare, Bianca a umblat și la formele sale. Astfel, și-a mărit sânii, buzele și și-a operat nasul. Totodată, și-a tatuat sprâncenele, poartă extensii de gene și este foarte bronzată. Cu look-ul actual, ispita face furori pe „Insula Iubirii’ și nu are nici o problemă să recunoască faptul că este o femeie „scumpă’, cu pretenții de la bărbații din viața ei.

VEZI ȘI 👉  Ștefania Stănilă, umilită în consiliul de eliminare de la Survivor România. Ce a putut să îi spună Alexandra Ciomag

„Dacă tot va macină gândul cum arătam fără operaţi estetice, uitaţi aici doua poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani şi una de acum. Nu îmi este ruşine să recunosc că am apelat la bisturiu! Dimpotrivă! Nu consider că frumuseţea mea stă în rinoplastie, buze şi silicoane (…)”, a spus Bianca, în dreptul unor fotografii cu ea din perioada când era naturală 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *