De curând în blocul nostru s-a mutat o doamnă despre care credeam că încă nu este pensionară. Mare mi-a fost mirarea când am aflat că are 69 de ani.

Viața ei nu a fost dintre cele mai ușoare, și-a pierdut părinții, soțul, și-a crescut singură copiii. Ea avea aceleași probleme ca și noi, însă la exterior arăta extraordinar.

Atunci am întrebat-o despre secretul tinereții ei…

Ea ne-a dezvăluit că pe lângă faptul că duce un mod sănătos de viață folosește o cremă pe care o prepară ea singură acasă deja de aproximativ 15 ani.

Ea mi-a destăinuit rețeta și vreau să v-o spun și vouă. Acum pot să vă spun că deja de trei ani nu mi-au mai apărut riduri pe față. De trei ani folosesc această cremă și sunt foarte mulțumită.

VEZI ȘI 👉  Negocieri Rusia-Ucraina, runda a 2-a. S-a ajuns la o înțelegere privind civilii

Rețeta celei mai simple creme

Aveți nevoie de

100 g de frișcă naturala

1 gălbenuș

1 lingură de miere lichidă (pentru cei alergici la miere, aceasta poate fi înlocuită cu orice produs hidratant de origine vegetală)

1 linguriță de suc de lămâie

2 linguri de coniac

Aceste ingrediente sunt accesibile chiar și pentru persoanele cu un venit modest.

Mod de preparare

Amestecati foarte bine toate componentele

Aplicati pe fata curata crema obtinuta

Clatiti fata peste o ora.

Crema se păstrează în recipiente de sticlă în frigider.

Niciodată nu mi-am pus întrebare care este elementul minune în această cremă foarte eficientă. Dar nici nu am nevoie, deoarece mi-a fost suficient aspectul exterior al vecinei mele. I-am urmat exemplul și nu regret. Încercați-l și dvs.

VEZI ȘI 👉  Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat. “Când e să fie destin nu ți-l poate schimba nimeni…”

Mulți numesc această cremă drept mască, deoarece ea trebuie spălată. Însă pentru mine nu contează, atât timp cât fața mea arată superb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *