Riona Kelly, o mamă a patru copii care a rămas paralizată după un accident vascular, a fost părăsită de soț la scurt timp, după un mariaj de 14 ani.

Mai mult, medicii au anunțat-o că nu va mai putea merge vreodată și va fi imobilizată într-un scaun cu rotile.

Cu toate acestea, femeia a avut o voință puternică și a reușit să facă primii pași la doar 8 saptămâni de la accident. Mai mult,ea și-a refăcut viața cu antrenorul personal care a ajutat-o să se recupereze.

Riona Kelly, o femeie în vârstă de 37 de ani, a suferit un accident vascular în urma căruia a rămas paralizată de la brâu în jos. La doar cinci zile după ce medicii i-au spus că nu va mai merge niciodată, soţul ei, cu care era căsătorită de 14 ani, a cerut divorţul şi Riona a rămas să crească singură patru copii. În ciuda a ceea ce i-au spus medicii, Riona a reuşit să facă primii paşi la doar 8 săptămâni după accident. În prezent, ea poate să meargă prin casa fără ajutor şi foloseşte scaunul cu rotile doar atunci când are de parcurs distanţe luni.

VEZI ȘI 👉  Horoscop pentru luna noiembrie 2022. Previziuni complete pentru toate zodiile

Mamă paralizată, părăsită de soț după 5 zile

Femeia a fost părăsită de soțul cu care a fost căsătorită timp de 14 ani după ce a rămas paralizată. Cu toate acestea, ea a avut puterea să-și schimbe viața și chiar și-a găsit din nou dragostea. Medicii au avertizat-o pe Riona Kelly că s-ar putea să nu mai meargă niciodată după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cu toate acestea, ea a reușit să se recupereze datorită iubitului ei, care i-a fost antrenor personal.

Tânăra de 37 de ani a ajuns de urgență la spital după un accident vascular cerebral care a lăsat-o paralizată de la brâu în jos. La doar cinci zile de la spitalizare, Riona a povestit că soțul i-a cerut divorțul. Mai mult, cei doi aveau și patru copii împreună, Leighanra (16 ani), Caleb (11 ani), Izabela (9 ani) și Logan (5 ani).

VEZI ȘI 👉  Tradiții de Sf. Mihail și Gavril 2023: Ce nu este bine să faci pe 8 noiembrie?

„După ce soțul meu m-a lăsat în spital, prietena mea, Sarah, a devenit persoana cea mai apropiată din viața mea. Ea și copiii au fost cei care m-au susținut în timpul recuperării. Privind înapoi, am fost nefericită în căsnicia mea, dar ne-am construit o viață împreună și aveam responsabilități. A fost momentul în care am avut cea mai mare nevoie de soțul meu”, își amintește Riona.

Și-a refăcut viața cu ajutorul antrenorului personal
Riona a scris într-o postare pe Facebook că îşi caută un antrenor personal care să o ajute să se recupereze şi nişte prieteni i l-au recomandat pe Keith. După şedinţele cu Keith, cei doi au ţinut legătura iar el o căuta frecvent pentru a cere detalii despre starea ei. După șase săptămâni, Riona încă nu și-a putut mișca picioarele, iar medicii au avertizat-o că s-ar putea să nu-și revină niciodată.

VEZI ȘI 👉  Marcel Ciolacu, anunt important despre tichetele de masa.

Și totuși, ea a avut o voință puternică, iar după ore întregi de kinetoterapie, Riona a reușit în sfârșit să facă primii pași sprijinindu-se de bare paralele. Acest lucru s-a întâmplat la opt luni de la accident. Un merit major l-a avut Keith, care între timp i-a devenit și iubit.

„Am continuat să vorbim şi el mă întreba cum mă descurc şi de acolo a început relaţia noastră. Copiii îl plac foarte mult, iar eu simt, în sfârşit, că trăiesc viaţa pe care o merit”, spune zâmbitoare Riona, care se simte mai puternică ca niciodată.

Așadar, tânăra mamă paralizată, care a fost părăsită de soț după 5 zile, este acum fericită și consideră că viața i-a dat o a doua șansă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *