Medicii legiști din București sunt astăzi audiați astăzi la Tribunal în dosarul Caracal.

Ei au fost cei care au examinat fragmentele osoase din curte lui Gheorghe Dincă.

Astăzi are loc o nouă zi de audieri din dosarul Caracal. Medicii legiști merg pentru a sta față-n față cu procurorii din

cadrul Tribunalului Olt.
Cadrele medicale s-au ocupat de examinarea fragmentelor osoase din curtea lui Dincă. Unul dintre medici a emis și certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu.

La câțiva ani de la dispariția celor două fete din Caracal, noi detalii ies la iveală. În prezent, încă nu se știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Există mai multe ipoteze: fetele au murit, sau supraviețuiesc, dar sunt ținute departe de familie.

VEZI ȘI 👉  O bătrână de 81 de ani A GASIT 20.000 de lei la gunoi.

Ce s-a descoperit în urma examinării fragmentelor osoase din curtea lui Dincă
Astăzi, noi piste se vor afla în cazul celor două tinere dispărute. La Tribunalul din Caracal își fac apariția medicii legiști bucureșteni care au examinat fragmentele osoase găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.Despre ele s-a zis că ar aparține fi ale Alexandrei Măceșanu, dar și cele găsite în lizieră și care ar fi ale Luizei Melencu.
Unul dintre medici a semnat și certificatul de deces pe numele Alexandrei Măceșanu, fata care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Părinții fetei au refuzat să accepte certificatul de deces și chiar au formulat o plângere penală în acest sens împotriva medicului care a semnat documentul.

VEZI ȘI 👉  Zelenski: „Dacă puternicii lumii nu se jucau cu Rusia, puteau opri războiul”

Chiar dacă nu s-a stabilit dacă Dincă le-a ucis sau nu pe tinere, el se află în arest. Bărbatul și-a schimbat de mai multe ori declarațiile.

Monstrul din Caracal le-ar fi răpit pe copile, le-a dus acasă, în Caracal, după care le-ar fi batjocorit, apoi le-a omorât și le-a incendiat cadavrele.

Din momentul în care a fost arestat, principalul suspect a dat de înțeles că acestea trăiesc și că nu au fost ucise, însă procurorii care analizează acest caz se confruntă cu o situație complicată. Familia Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu vor să afle adevărul cu orice preț și își așteaptă copiii acasă.

VEZI ȘI 👉  Harta NATO în România. Iată cele 8 orașe unde se vor instala trupele de apărare

Mamele fetelor afirmă că adolescentele nu sunt moarte, ci au fost duse în afara țării, de acolo de unde nu poate lua contact cu nimeni și astfel și-au pierdut orice urmă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *