Talia Rosko avea doar 9 saptamani atunci cand medicii au descoperit ca ochii ei au o culoare galbena ciudata.

Dupa mai multe teste a devenit clar ca cea mica are o boala care-i afecteaza viata, numita atrezie biliara.

Aceasta face ca ficatul ei sa nu mai functioneze.

Talia a fost pusa imediat pe lista pacientilor care au nevoie de un transplant, iar familia a inceput o lunga asteptare in care au tot sperat ca vor avea noroc.

Cam in aceasta perioada George si Farra Rosko, parintii Taliei, au cunoscut-o pe Kiersten Miles, in varsta de 22 de ani, si au angajat-o ca bona a Taliei si a celorlalti doi copii ai lor.

Dupa doar cateva saptamani de munca, Miles s-a indragostit iremediabil de cea mica si a inceput sa se gandeasca la moduri in care ar putea-o ajuta.

Atunci a realizat ca… I-ar putea salva viata Taliei!

Bona stia ca grupa ei de sange este 0 si ca aceasta este compatibila cu toate celelalte grupe de sange, asa ca dupa ce a discutat cu parintii fetei, ea a decis sa-i doneze Taliei o parte din ficatul sau.

Iata ce marturiseste mama copilei: ,,Am fost complet uimita. Nu stiam ca are un suflet atat de bun – mi-am dat seama acum ca asa e ea. Este un adevarat inger pe pamant; stiu ca suna stupid, dar chiar este”.

Imediat dupa ce s-a trezit din operatie, Miles a intrebat de Talia si a fost asigurata ca operatia a fost un succes si ca o va putea vedea in curand.

Miles marturiseste ca atunci cand a auzit asta a inceput sa planga in hohote. Cateva zile mai tarziu cele doua chiar s-au vazut, cea mica a deschis ochii si i-a zambit, iar Miles spune ca

,,Asta a facut ca totul sa merite!”.

E uimitor ca o simpla studenta de 22 de ani a putut sa faca un gest atat de lipsit de orice egoism pentru un copil care nici nu poate sa vorbeasca inca!

Daca toti am iubi mai mult asa cum o face Miles, aceasta lume s-ar trezi la viata intr-o clipa!

Nu uita sa distribui aceasta minunata poveste despre sacrificiu astazi! Avem nevoie de povesti de viata frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *