Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Prezentatoarea TV formează un cuplu cu Smiley, iar anul trecut, în luna martie a adus pe lume o fetiță. Blondina și-a dorit extrem de mult să devină mamă, iar dorința i s-a îndeplinit. Cu toate astea, multă lume s-a întrebat când se va întoarce la tv. Ei bine, Gina a anunțat că va reveni curând la Antena 1.

Gina Pistol prezenta emisiunea culinară Chefi la cuțite înainte de a intra în concediu maternal. Blondina a fost înlocuită de Irina, soția lui Răzvan Fodor. De asemenea, Gina era și gazda emisiunii Asia Express, dar Irina Fodor a fost selectată pentru a o înlocui și aici. Iubita lui Smiley a vorbit despre noua emisiune pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o filmează în Grecia.

VEZI ȘI 👉  Cine este femeia ucisă de rechin în Egipt. Abia acum s-a aflat adevărul despre româncă
Când revine Gina Pistol la TV: "Am fost deja chemați la filmări"

Gina Pistol prezintă emisiunea Chefi la cuțite din 2016, iar în toți acești ani a strâns numeroase amintiri din cadrul reality show-ului. De asemenea, blondina a legat o relație de prietenie frumoasă cu cei trei chefi ai emisiunii culinare. Așadar, fanii vor fi încântați să afle că iubita lui Smiley revine pe sticlă.

Gina Pistol se întoarce la Chefi la cuțite

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta se află în concediu de maternitate după ce a născut, iar acum a anunțat că revine la vechea sa pasiune. Blondina este nerăbdătoare să se întoarcă pe micile ecrane, prezentând Chefi la cuțite. Gina a declarat că înlocuirea sa cu Irina Fodor a fost doar pentru noua emisiune Chefi fără limite, filmată în Grecia, deoarece ea nu a putut ajunge la filmări. Blondina a anunțat că filmările la Chefi la cuțite vor începe în curând.

VEZI ȘI 👉  Bancul Zilei Care Te Va Distra Copios: „Dragă, Mi-Am Luat Costum De Baie Dintre Trei Piese”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *