Bill Gates a dat marea veste. Fondatorul Microsoft a anunțat când va veni finalul pa.nde.miei de coro.nav.irus și când se va putea întoarce lumea la normalitate.

Este informația momentului. Toată lumea trebuie să știe acest lucru.

Pan.de.mia de coron.avir.us a apărut la finalul anului 2019 în China.

În doar câteva luni, coro.navi.rusul a acaparat întreg globul, provocând sute de mii de de.ce.se și infect.ând milioane de persoane.

La mai bine de un an de la debutul pan.de.miei, unele țări încă se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de in.fe.ctări, în ciuda campaiilor de va.cci.nare an.ti-co.vid. În acest context, Bill Gates vine cu noi precizări legate de finalul acestei perioade.

VEZI ȘI 👉  Cel mai scurt mariaj din istorie! Un cuplu din Kuweit a divorțat la 3 minute după nuntă

Mai exact, în cadrul unui interviu acordat pentru El Pais, fondatorul Microsoft a vorbit despre revenirea la normalitate și a spus clar și perioada în care vom scăpa de pa.nde.mie.

Se pare că acesta este extrem de optimist, însă toate afirmațiile sale sunt făcute pe baza vacci.nul.ui an.ti-c.ovid. Astfel, Bill Gates susține că efectele dramatice ale pan.dem.iei vor fi depășite în curând. În ceea ce privește numărul inf.ectărilor, acesta a subliniat faptul că nu poate spune dacă numărul cazurilor va fi redus la zero.

Cu toate acestea, fondatorul Microsoft susține că afacerile vor fi redeschise, iar oamenii se vor putea întoarce din nou la evenimente, doar în cazul în care nivelul va.cci.năriii va trece de 70%.

VEZI ȘI 👉  Care este vârsta maximă de mobilizare în caz de război, în România

„Efectele dramatice ale pan.de.miei vor fi depășite. Poate vor mai exista zone în lume unde bo.ala va fi încă prezentă. Întrebarea va fi dacă putem duce cazurile spre zero sau va trebui să continuăm vac.cina.rea intensivă pentru ceea ce ei numesc bo.ală endemică. Nu știm.

Afacerile se vor redeschide, oamenii vor merge la evenimente publice. Nivelul vac.ci.nării trebuie să ajungă la peste 70%”, a declarat Bill Gates, pentru El Pais.

Când ne întoarcem la normalitate
Totodată, Bill Gates, a vorbit și despre tema noilor tulpini de co.rona.virus. Mai exact, acesta sublinat faptul că în cazul lor va fi necesar un va.cci.n modificat.

VEZI ȘI 👉  Medicii i-au dat o veste cruntă. Daniela Gyorfi trece prin clipe de COȘMAR: De la operația de mărire a sânilor i se trage totul!

„Dar, din cauza acestor noi tulpini, este posibil să avem nevoie de un va.cci.n modificat pentru ca acoperirea să fie și mai mare”, a adăugat miliardarul.

În ceea ce privește revenirea la normalitate, Bill Gates suține că până în vara acestui an, lucrurile se vor întoarce treptat la normalitate. El a mai menționat că în țările precum Spania sau Statele Unite, situația s-ar putea întoarce la normal de abia în 2022.

„Până în vara lui 2021, lucrurile vor reveni în mare la normal și până în 2022, în unele țări precum Spania, SUA, situația va reveni aproape total la normal”, a adăugat Gates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *