Este considerată cea mai veche rugăciune a Ortodoxiei, lăsată chiar de către Mântuitorul Iisus Hristos.

Toți cei care o rostesc cu multă credință pot scăpa de cele mai grave probleme iar multe persoane se confruntă cu diverse afecțiuni.

Rugăciunea către Mântuitor curăță mintea și inima omului, precum și corpul său, chiar și de cele mai

grele situati , rugăciunea ne-a fost lăsată de Mântuitorul Hristos în pilda vameșului și a fariseului.

Ea poartă mai multe denumiri, „rugăciunea minții”, „rugăciunea inimii” sau „rugăciunea lui Iisus”. De asemenea, are și mai multe forme: „ Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului”, „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul”, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă, dar poate să îmbrace și alte forme asemănătoare.

VEZI ȘI 👉  Iau 26 De Pastile Pe Zi. Urmează 80 De Injecții”. Ce Se Întâmplă Cu ADDA, La Câteva Săptămâni De Când A Început Tratamentul Pentru Borelioză

Iată ce trebuie să rostești cu sufletul curat în fiecare zi pentru a te face bine și pentru a-ți ușura inima și mintea: Preaputernice şi slăvite Doamne, Iisuse Hris­toase! Tu, Care ai venit în lume să tămăduieşti neputinţele oamenilor, Care nu ai venit să chemi la pocăinţă pe cei drepţi, ci pe cei păcătoşi, şi ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră!

Din adâncul inimii Te rog să primeşti sme­rita mea nevoinţă şi această mică rugăciune a mea pentru cel încercat de necazuri ! Mântuieşte-l, Doamne, precum ştii, ca un bun şi iubitor de oameni, şi rânduieşte Tu toate spre fo­losul său. Că noi neputincioşi suntem şi nu îl pu­tem ajuta dacă nu ne vei lumina cu harul Tău. De e voia Ta, îl poţi pedepsi precum se cade pentru păcatele sale, tămăduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un doctor priceput, pre­cum vei vrea.

VEZI ȘI 👉  O Femeie De 36 De Ani S-A Aruncat De La Etajul 7 Al Unui Bloc Din București. Medicii Au Declarat Decesul

Dar căzând înaintea Ta Te rog, îndură-Te de robul Tău, potoleşte-i fierbinţeala, alină-i sufe­rinţa, ridică-l din patul durerii. Să îi fie această încercare prin care trece spre îndreptarea vieţii, spre început bun mântuirii şi spre iertarea păcatelor și dacă îi e de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie, Doamne, după voia Ta, nu după voia noastră. Dăruieşte-i lui răbdare şi linişte, alungând de la el toată frica şi toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheat de durere şi să cârtească sau să cadă în patima mâniei

Ajută-l, Iubitorule de oameni, ca văzând el mila Ta să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căinţă şi de mulţumire, ca să se învredni­cească să audă glasul Tău cel sfânt: „Iertate îţi sunt păcatele!” Amin.

VEZI ȘI 👉  O femeie a devenit bogată la 25 de ani după ce soțul ei a părăsit-o. Ce s-a întâmplat cu bărbatul în acest timp

Anunț important: Pentru că rețeaua de socializare ne-a cenzurat postările, sunt aproape oprite pentru ca dumneavoastră să nu le mai vedeți, vă rugăm să le dați mai departe, pentru a rezolva această situație!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *