În ultima vreme au murit o mulțime de oameni importanți, care au lăsat în urmă lacrimi și durere. Presa din România este din nou în doliu, după ce unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi a plecat din această lume. Avea 67 de ani și o carieră de mare succes în spate.

A murit Cristi Marinescu

Cristi Marinescu, cel mai cunoscut jurnalist sportiv din Piteşti şi corespondent al Gazetei Sporturilor de peste două decenii, a murit la vârsta de 67 de ani. Anunțul trist a fost făcut de FC Argeș, printr-un mesaj extrem de emoționant transmis pe pagina oficială a clubului.

Se pare că jurnalistul avea probleme grave de sănătate de ani buni, care acum s-au agravat. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu multă vreme cu diabet, iar acum șapte ani, medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior după ce a făcut o cangrenă. De curând a ajuns din nou la spital, unde a contractat boala momentului, care a dus la deces.

VEZI ȘI 👉  Ce Umilinta. Dani Otil A Recunoscut Azi Motivul Despartirii De Mihaela Radulescu, Dupa 6 Ani De Tacere: „Imi Trimitea SMS-Uri Cu…”

FC Argeș a precizat că regretă pierderea celui care a avut o carieră uimitoare în lumea sportului, practicând handbal. După retragerea din sport, și-a dedicat două decenii din viață presei sportive. Celebrul jurnalist a semnat corespondențe de la Pitești în Gazeta Sporturilor, de la cluburile FC Argeș și CS Mioveni.

Cristi Marinescu a jucat handbal încă de la 15 ani și a ajuns să activeze în Liga I. A fost și arbitru, dar a avut și o mare pasiune pentru scris. În scrierile sale a vorbit despre amintirile celor mai mari sportivi, a reușit să și publice o carte. Este cunoscut și pentru faptul că este a fost cel care i-a zis, pentru prima dată, „Briliantul” lui Adi Mutu.

VEZI ȘI 👉  „Ion, De La Paris, Îl Sună Pe Tat-Su`De La Corbasca: -Tată, Îți Dau O Veste Bună. Mă Însor!

Celebrul jurnalist ar mai fi trebuit să publice o carte cu secvențe exclusive din cariera lui Nicolae Dobrin dar care, însă, a fost blocată de soția fostului fotbalist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *