O văduvă de 54 de ani care și-a crescut singură doi copii, a fost păcălită emoțional de un bărbat care s-a pretins a fi un mare om de afaceri, bogat. Femeia a ajuns să-i dea până la 300.000 de euro în total.Femeia de 54 de ani își căuta jumătatea, astfel că nu s-a sfiit și a intrat chiar pe un site dedicat celor care își doresc o nouă relație. Acolo, l-a găsit pe un tânăr, care i-a demonstrat că are toate intențiile pentru o relație serioasă și un viitor frumos împreună.

Ei bine, cei doi au grăbit lucrurile astfel că s-au și văzut, moment în care bărbatul a încântat-o cu bolidul de lux pe care-l conduce și vila pe care i-a prezentat-o ca fiind a proprietate privată. Ba mai mult decât atât, acesta i-a spus că este spion de meserie, însă și că are afaceri de milioane, în Italia.

VEZI ȘI 👉  Nicu Paleru Este În Doliu După Ce Mama Lui S-A Stins Din Viață

Văduva s-a încrezut în vorbele dulci ale acestuia, asta fiindcă îi spunea tot ceea ce voia să audă și îi promitea viitorul mult visat. După ce s-au cunoscut și au început să-și permite mai multe lucruri, bărbatul i-a cerut o sumă de bani împrumut, ca mai apoi să continue în acest mod.

După mai multe luni în care a continuat să-i de bani pentru a-l ajuta, femeia și-a dat seama că povestea ei de dragoste este, de fapt, o escrochrie în toată regula. Fără a mai ezita i-a cerut banii înapoi, în valoare de 300.000 de euro, însă bărbatul ce îi promitea un viitor împreună a dispărut fără urmă.

VEZI ȘI 👉  Fiica se marita cu vecinul Ionel – Tata, eu ma marit! – Cu cine? 

„Sunt la pământ! Sunt terminată! Nu mai sunt persoana care eram înainte!”a spus victima.

Poliția se află în acest moment pe urmele escrocului, după ce văduva a făcut mai multe plângeri penale pe numele lui, mai ales după ce i-ar fi dat și cardul de credit în trecut, de pe care escrocul sentimental ar fi făcut numeroase extrageri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *