Medicul austriac, Rudolf Breuss a căutat întreaga viață un tratament alternativ pentru cancer și a descoperit o soluție incredibilă.

Sucul său special stimulează sistemul imunitar, curăță sângele și oferă energie. Se pare că aceasă băutură luptăși împotriva cancerului.

Din 1986, exista peste 45,000 de marturii ale pacientilor vindecati, care atesta faptul ca banalul tratament al lui Breuss i-a vindecat.

Barbatul a conceput un regim special de 42 de zile in care se bea doar ceai si acest suc special din legume. In aceasta perioada, celulele canceroase mor de foame in timp ce starea de sanatate se imbunatateste.

Breuss a scris o carte, intitulata „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii.

VEZI ȘI 👉  Iti amintesti de fiul adoptiv al lui Gigi Becali?

INGREDIENTE:

– 300 de grame de sfecla rosie

– 100 de grame de morcov

– 100 de grame de radacina de telina

– 70 de grame de cartof crud

– 30 de grame ridichi

Nota: Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.

PREPARARE:

Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider.

Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi.

De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).

VEZI ȘI 👉  Alexandra Dobia, iubita lui Jador, a postat un mesaj de susţinere pe reţelele sociale

Cum functioneaza?

Tratamentul lui Breuss impotriva cancerului consta intr-o metoda care se desfasoara pe parcursul a 42 de zile.

Avand in vedere ca celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale,

Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor canceroase, pana la moartea lor,prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente..

Dieta mentionata nu face absolut nici un rau celulelor sanatoase.

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta.

Teoria sa spune ca celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate de oameni.

VEZI ȘI 👉  Horoscop VINERI, 4 august 2023. O zodie are șansa de a câștiga o sumă mare de bani

Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de cancer sa NU bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri pe durata tratamentului.

Asadar, prin consumul a nimic altceva DECÂT a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi AFECTATE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *