Este vorba despre un anunț care a făcut să izbucnească, pur și simplu, întreg Internetul, în ultimele zile.

Anunțul propune spre închiriere o garsonieră cu o suprafață de 11 metri pătrați, în Cluj.

Iată ce declarații a oferit proprietarul, în exclusivitate, la Acces Direct!

Anunțul imobiliar a devenit imediat viral pe rețelele de socializare. Fotografiile care au fost publicate în anunț arată doar jumătate din spațiul mic în care se regăsesc toate utilitățile, deoarece oglinzile dau unui spațiu mic o altfel de perspectivă.

Bineînțeles, internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au făcut glume cu duiumul. Au distribuit anunțul de zeci de mii de ori și au lăsat comentarii unul și unul la postarea inițială, a agenției imobiliare.

În mai puțin de 48 de ore, anunțul imobiliar din Cluj a devenit viral pe toate rețelele de socializare. A strâns mii de comentarii și mii de distribuiri. Toată atenția miilor de internauți s-a îndreptat către mărimea garsonierei, care nu măsoară mai mult de 11 metri pătrați.

Chiar și așa, proprietarii garsonierei se laudă că spațiul este complet mobilat și utilat, respectă reglementările legale, având centrală termică în cadrul blocului, iar cheltuielile de întreținere ar fi foarte mici.

Proprietarul agenției imobiliare, declarații exclusive
Costul chiriei a părut, totuși, destul de piperat, în condițiile în care chiriașul trebuie să plătească 200 de euro pe lună, deși garsoniera are numai 11 metri pătrați.

”Ajungi singur acasă și tot trebuie să intri pe rând” / ”Au mobilat liftul din greșeală” / ”Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajam fotograful” / „Măcar un loc de parcare, ca să îmi las frigiderul”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Patronul agenției imobiliare a oferit și primele declarații despre această situație spunând că, spre surprinderea tuturor, garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj a fost închiriată chiar la o oră de la postarea anunțului pe Internet.

Așadar, o domnișoară a ales să locuiască de acum în cei 11 metri pătrați.

”S-a găsit o domnișoară, tânără, care va locui singură, pentru ea cică ar fi suficient. După 5-6 ore de activitate, anunțul a început să devină viral. Din prețul inițial s-au mai negociat încă 20 de euro, deci practic prețul final de închiriere a fost de 180 de euro”, a spus proprietarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *