Mama Luizei Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a primit o scrisoare din partea unui deținut. Femeia a avut un adevărat șoc atunci când a citit acele rânduri.

Mama Luizei Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a primit o scrisoare din partea unui deținut. Femeia a avut un adevărat șoc atunci când a citit acele rânduri.

Deținutul din Craiova i-a transmis mamei Luizei că fiica ei nu este moartă și să stea fără grijă că într-o zi se va întoarce acasă.

„Vă rog, fiţi tari şi optimiste! Încă de la început vă pot spune să staţi liniştite şi să nu vă mai gândiţi că Luiza este decedată. Nu este decedată şi o să vină şi ziua aia frumoasă când veţi fi toate la masă.

VEZI ȘI 👉  Cât merge darul de nuntă în 2023. Ce sumă de bani trebuie să dai dacă ești naș, socru mare/mic, rudă apropiată sau simplu invitat

Vă jur că o să o găsească. Avantajul este că e în viaţă. Aş avea mai multe de spus, draga mea, dar nu pot. În schimb, te asigur că fata nu e moartă. Am curaj să garantez cu viaţa mea că Luiza nu e moartă. Eu sunt în puşcărie şi sunt din Caracal

V-am văzut cu bunicul la Antena 1 şi v-am văzut aşa distruse de durere şi de aia v-am scris şi vă pot spune cu garanţia vieţii mele că Luiza nu e moartă şi o să vedeţi că inima nu v-a înşelat când a zis că nu e moartă. Credeţi-mă că nici mie nu mi-a plăcut ce a făcut cu Luiza (n.r. Gheorghe Dincă), dar lasă că e bine aşa, că nu a omorât-o prostu dracu. Eu am avut o prietenie mai depărtată cu el, că îi mai vindeam cabluri de cupru, bormaşini şi aparate de sudură şi m-am mai dus pe la el prin curte.

VEZI ȘI 👉  Păi, camila este foarte rezistentă la sete! Alt elev din prima bancă răspunde: – Eu știu despre camilă ca e foarte rezistentă la cărat greutați! Bulă, din ultima bancă, agitat, statea cu mana ridicată de ceva timp; voia și el să raspundă la întrebare

O ştiu şi pe fie-sa Daniela, dar ultima dată când am fost pe acolo era în 2014. Vă rog din sufletul meu să nu vă mai consumaţi şi nu vă mai gândiţi că e moartă. Vă rog, nu mă băgaţi pe mine în acest incident că nu vreau să fiu luat pe la DIICOT, dar aşteptaţi.

Luiza va veni acasă. Am curaj să fac pariu şi să garantez cu viaţa mea că Luiza nu e moartă şi va veni acasă.

Vă doresc tot binele din lume. Vă pup”, se arată în scrisoarea trimisă de deținut.

Gheorghe Dincă, reaudiat în cazul Luizei Melencu

Criminalul din Caracal și-a schimbat declarațiile în ceea ce o privește pe Luiza Melencu, fapt pentru care anchetatorii au decis ca acesta să fie reaudiat, pe data de 9 septembrie 2019. Inițial, acesta a declarat că a ucis-o pe adolescentă chiar în ziua răpirii, în aprilie, însă ulterior s-a răzgândit.

VEZI ȘI 👉  În Noaptea Nunții, Mirele Își Duce Proaspăta Soție

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *