Nu mai este un secret pentru nimeni că Delia Matache investește destul de mult în garderoba sa.

Recent, artista a împlinit vârsta de 40 de ani, așa că nu a stat foarte mult pe gânduri și și-a cumpărat un cadou inedit.

Iată ce sumă impresionantă de bani a dat jurata de la X Factor pe o pereche de pantofi!

Delia Matache și-a sărbătorit ziua de naștere pe 7 februarie. Artista a împlinit vârsta de 40 de ani, însă de această dată nu a petrecut în vacanțe, ci a susținut concerte în țară.

Delia Matache își ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei, așa că le-a mărturisit urmăritorilor săi ce cadou inedit și-a făcut de ziua ei de naștere. Recent, jurata de la X Factor a postat pe pagina ei de socializare mai multe fotografii.

Delia Matache și-a cumpărat o pereche de pantofi chiar de ziua ei de naștere, conform site-ului oficial al brandului, aceștia valorează 1.090 de euro, adică aproximativ 5.400 de lei. Modelul este disponibil în mai multe culori, iar cât mai multe vedete și-au colecționat perechea de pantofi.

Mai multe vedete și-au colecționat perechea de pantofi
Delia Matache nu este singura vedetă care s-a afișat cu pantofii săi cei noi. Totodată, și vedetele internaționale poartă aceeași pereche de pantofi, iar printre ele se numără Ariana Grande și influencerul Chiara Ferragni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *