Ediția din 22 noiembrie 2021, a emisiunii Acces Direct prezintă “nunta anului” care a uimt pe toată lumea. Evenimentul a avut loc la Iaşi.

Iubirea i-a unit pe Sofica și Miluță, deşi diferenţa de vârstă dintre ei este de aproape 30 de ani.

Ea are 76 de ani, iar cel care i-a cucerit inima şi a făcut-o să simtă din nou fiorii dragostei are doar 48 de ani. Cum a luat naştere iubirea lor, dar şi cum îşi trăieşte iubirea mireasa septuagenară.

Sofica este mireasa anului și cea mai mândră pentru că în 2021 acesta a fost pentru prima dată în viață când a îmbrăcat rochia de mireasă. Cei doi vorbesc cu detașare și asumare despre cât de mult se iubesc și gura lumii nu contează.

Povestea lor de iubire a avut răsunet în toată țara, dar mai ales în locul de unde ei sunt. Sătenii s-au împărțit în două tabere, iar căsătoria lor a stârnit un val de controverse. Alții au aplaudat iubirea care a spart granița timpului, alții au avut numai lucruri mai puțin bune de spus.

“Mie mi-a a plăcut de el, că dacă nu îmi plăcea nu-l luam!”, spune Sofica la Acces Direct cu tărie și mândria unei femei trecute prin viață.

“A fost dragoste la prima vedere”, spune Miluță. “Ea are copil mai mare decât mine. Eu am 48, iar ea 76”, dar acest lucru nu a contat pentru ei! Dragostea a avut un ecou mai puternic, decât gurile rele din satul Șipote, județul Iași.

Pentru ei dragostea nu are limite, iar faptul că oamenii din sat i-au vorbit multă vreme și au considerat anormală uniunea lor, pentru ei nu a contat. Acum, gura satului s-a mai “estompat” sau are volumul mai mic, în timp ce ei își trăiesc iubirea la intensitate maximă, așa cum unii poate nu au curaj, ecoul gurile rele se pierde.

Mirii demni de Cartea recordurilor povestesc cum au ajuns să se iubească și să-și unească destinele.

Munca i-a adus împreună: “A venit băiatul la mine, a lucrat la mine și cu una cu două a zis că vrea să fie cu mine. Eu am spus că sunt oleacă mai în vârstă și a zis că nu contează anii și ne-am luat”, povestește tanti Sofica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *