Florin Dumitrescu trece prin momente extrem de grele în acest moment. Celebrul jurat de la Chefi la Cuțite este complet distrus de durere în acest moment, după ce socrul său l-a părăsit. Tatăl soției sale a fost ca un părinte pentru el și relația lor a fost cu totul specială, motiv pentru care acum este devastat de durere.

A murit socrul lui chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu trece prin cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Celebrul chef de la Chefi la Cuțite este foarte apropiat de fanii lui și îi informează ori de câte ori se petrece ceva în viața lui. De data aceasta, însă, a venit cu o veste extrem de rea pentru urmăritorii săi, pe care i-a anunțat că a pierdut o persoană dragă.

VEZI ȘI 👉  Descoperirea Şocantă Făcută La Deshumarea Elenei Ceauşescu. Ce Au Găsit Legiştii În Gura Soţiei Dictatorului

Mai exact, celebrul bucătar și-a pierdut socrul, cu care a avut o relație specială. Acesta a amintit de câteva experiențe interesante de care a avut parte alături de tatăl soției sale și care l-au marcat în mod plăcut, precizând că l-a simțit pe bărbat ca pe un al doilea tată.

Ce i-a promis Florin socrului

Florin Dumitrescu i-a mărturisit socrului că îi va duce dorul și îi vor lipsi glumele și momentele pline de haz ale acestuia. Bucătarul este convins că se va revedea cu socrul lui în lumea de Dincolo, unde vor petrece din nou timp împreună și se vor bucura unul în compania celuilalt.

„Eu știu că azi el este bine și nu îl plâng, că nu și-ar fi dorit să îl plâng, în schimb beau, beau cât și-ar fi dorit el să bea, și nu orice, ci cea mai bună pălincă care există. Dincolo de suferință, e un sentiment de «derogare» de la viață pe care îl simt pentru toți oamenii care ne părăsesc.

Credința mea m-a învățat că oamenii nu mor, ci trăiesc veșnic, iar socră-miu, Bubu, mă așteaptă cu o sticlă de pălincă bună pe lumea ailaltă, iar până atunci treaba mea e să am grijă de toate fetele lui și de nepoatele lui. Și, ce să vezi? E o onoare să fac asta! Drum lin, bătrâne, am eu grijă de fetele tale!”, a declarat Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu i-a promis socrului său că va avea grijă de nepoatele sale și de fiica sa, de care bărbatul era complet îndrăgostit. Bărbatul a decedat la spital, după o lungă luptă cu boala. Socrul lui Florin Dumitrescu fusese supus de-a lungul timpului la mai multe operații, însă organismul nu a mai rezistat și a cedat.

VEZI ȘI 👉  Horoscop zilnic, 15 martie 2022. Scorpionul nu trebuie sa raspunda provocarilor 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *