Cafeaua este prietena care ne dă energie să pornim la drum în fiecare dimineață. Multe persoane, pentru a face acest energizant natural mai savuros adaugă lapte și îndulcitori. Medicii susțin că acest obicei este unul prost, iar argumentele lor sunt surprinzătoare.

Laptele adăugat în cafea ”diluează” antioxidanții pe care licoarea îi păstrează imediat după fierbere. Cafeaua neagră, de pildă, trebuie consumată amară, fără miere, zahăr sau lapte deoarece corpul va beneficia de antioxidanții pe care aceasta îi conține, benefici pentru o serie de probleme de sănătate.

Mai mult, dacă suntem la dietă, medicii nutriționiști recomandă renunțarea la lapte, zahăr sau frișcă adăugate în cafea.

VEZI ȘI 👉  Se Schimbă Buletinele De Identitate Ale Românilor! Ordonanța De Urgență A Fost Aprobată De Guvern

Spondiloza cervicală dispare ieftin și rapid. Secretul

Cuplu din Bacău câștigă 13 mii fără muncă

Toți cei care au dureri de genunchi și șold trebuie să o citească

Asta înfurie băncile. Oamenii pe asta fac bani
2 beneficii pe care le are cafeaua: 1. Energizeaza si sporeste atentia: Asa cum va spuneam si mai sus cofeina, parte componenta a cafelei, ajuta corpul sa se „trezeasca” mai exact stimuleaza atentia si timpul de reactie, iar in combinatie cu zaharul te energizeaza si iti ofera o stare de bine pe tot parcusul zilei.

2. Previne diabetul si bolile cardiovasculare: In urma unor studii s-a constatat ca acidul calorgenic si cofeina din cafea stopeaza debutul diabetului de tip 1 si 2. De asemenea licoarea ajuta si ficatul, iar antioxidanti previn distrugerea celulelor si protejeaza inima.

VEZI ȘI 👉  Bomba Anului În Dosarul Caracal! S-A Aflat Ce A Făcut, De Fapt, Gheorghe Dincă: Nu Era Butoi – Bwm.Ro

Sursa – destepte.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *