Profetia lui Arsenie Boca: ”Romania va fi inconjurata de flacari… Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma”

Doua dintre maicutele care l-au cunoscut personal, au relatat cateva dintre profetiile cutremuratoare ale parintelui Arsenie Boca, scrie antena3.ro.

”Un cumnat, Ovidiu, a fost inchis, pe vremea lui Ceausescu, pentru trecerea frauduloasa a granitei. Am fost cu sora mea, Nela, la Parintele Arsenie ca sa-i spunem.

Parintele ne-a zis: „Sa-i para bine ca n-a fost puscat“. Apoi s-a intors catre lume si a zis: „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Parintele nu prea era de acord sa-ti parasesti tara.

VEZI ȘI 👉  Mătuşa le-a dăruit un cadou de nuntă şi i-a atenţionat să nu-l deschidă.

Inainte de revolutia din 1989 Parintele ne-a spus ca miroase a praf de pusca si asa a fost. Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri.

Parintele Arsenie a fost si ramane in inimile noastre ca un sfant. Acum mergem la mormantul Parintelui Arsenie si ne rugam acolo si de cate ori il chemam in rugaciune, el ne ajuta si ne ocroteste.

(Viorica Farcas, 48 ani, Voila)

* Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la nefiinta. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”

VEZI ȘI 👉  Biserica, în dificultate la înmormântarea mamei din Timișoara, care s-a aruncat de pe bloc ținându-și copiii în brațe: „În 40 de ani n-am văzut aşa ceva”

(Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *