Dani Mocanu a făcut dezvăluiri incredibile despre femeia pentru care Laurenţiu Reghecamf a părăsit-o pe Anamaria Prodan.

Manelistul Dani Mocanu l-a criticat pe Laurenţiu Reghecampf fiindcă a părăsit-o pe Anamaria Prodan pentru Corina Caciuc, despre care spune că e „o damă de companie, puţin spus”.

Întrebat într-un clip video pe Tik Tok dacă vrea să îl scoată de tot din peisaj pe Reghecampf, Dani Mocanu a explicat: „Nu vreau să-l scot din peisaj pe Reghecampf, s-a scos el singur din peisaj. Aţi înţeles? Să plece de lângă valoarea aia de femeie, de lângă Prodanca, care e fiţă, pentru nebuna asta care a fost de-asta… damă de companie e puţin spus. Au călărit-o ăştia toţi, au început să apară filmuleţe cu ea prin presă, am citit şi eu ceva pe aici. Şi nici nu îşi asumă măcar.

N-am nimic cu femeile care fac meseria asta, dar măcar să-şi asume că da, mă, sunt zdreanţă şi aia e. Băi, Reghecampf, ascultă puţin la fratele tău. Am un tovarăş, are un service aici, dacă vrei să-i dai kilometrii înapoi, da? Te rezolvă fratele tău. Şi ce crezi, îi faci un duş şi e ca nouă”.

Întrebarea internautului vine în contextul în care, de când a aflat de divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, Dani Mocanu a început să-i facă tot felul de dedicaţii impresarei. Manelistul a spus în repetate rânduri că o iubește pe Anamaria Prodan de când era mic, că o consolează și e gata chiar să îi compună și o melodie.

VEZI ȘI 👉  Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams: „Mă urăște pentru că am bătut-o”

”Către Anamaria Prodan: Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mare. Și, în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu, cel puțin, te iubesc de când eram mic. P.S.: Nu glumesc”, a scris Dani Mocanu pe Instastory, la câteva ore după ce Laurențiu Reghecampf anunţa că divorțează.

”Anamaria Prodan trebuie să înțeleagă că sunt singurul bărbat din România care poate să o facă fericită! Să aibă curaj, că e o femeie curajoasă, să mă cunoască, nu o costă nimic. (…) Eu chiar o iubesc pe femeia asta! Nu vreau să deranjez mai mult, mi-e și rușine pe o parte, dar, pe de altă parte, nu am altă variantă decât să îi spun că o iubesc! Public, dacă altfel nu am cum”, a mai spus Dani Mocanu recent, într-un live pe Tik Tok.

VEZI ȘI 👉  Cea mai bună rețetă de chiftele de post. Rețeta originală, exact așa cum o prepară măicuțele la mănăstire. E un adevărat deliciu

Anamaria Prodan a răspuns declaraţiilor de dragoste făcute de Dani Mocanu: „Bravo lui! A găsit cel mai bun nume care vinde”

După ce s-a trezit cu declaraţii de dragoste din partea manelistului Dani Mocanu, Anamaria Prodan a hotărât să-i răspundă cu o serie de glume.

”Chiar l-am întrebat pe Bebe cine este, câte vizualizări are! Și mi-a zis Bebe că este de departe numărul unu, din România! Bravo lui! O zic clar, totuși, ceea ce face este business, dar lumea nu înțelege. Dani Mocanu face declarații Anamariei Prodan? NU! El își face business-ul și câștigă milioane! Trebuie să îmi dea 10% că sunt manager (râde, n. red.)! Iar eu îl felicit și îi doresc la mai mare!”, a declarat Prodan pentru Fanatik.

VEZI ȘI 👉  Ce program are Lidl de Paște. Orarul de funcționare în Săptămâna Mare

Impresara a mai spus că ceea ce face Dani Mocanu este pentru vizualizări. ”Bravo lui! E business-ul lui! Nu o face pentru Anamaria Prodan, o face pentru vizualizări, pentru că Anamaria Prodan vinde foarte bine. Iar el chiar are niște recorduri în Youtube! Pe puțini îi duce mintea să fi făcut sau să facă așa ceva! Și nu i-ar fi făcut declarații de dragoste unei Vasilica din deal, a găsit cel mai bun nume, unul care vinde. Normal că și vizualizările sunt pe măsură. Iar el face bani! Normal că nu îl interesează cine e persoana căreia îi face declarații, este business, iar asta e de felicitat”, a mai spus impresara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *