Doliu în presa sportivă! Un jurnalist cunoscut la nivel mondial, fost câștigător al premiului Pulitzer, s-a stins din viață. Jurnalistul a decedat din cauza problemelor de sănătate la vârsta de 62 de ani.

Jurnaliștii din întreaga lume sunt în doliu în urma unei pierderi importante. Un celebru jurnalist sportiv a decedat recent. Este vorba despre ziaristul Cecil Hurt. Acesta a fost premiat pentru realizările sale jurnalistice și a câștigat un premiu Pulitzer. Cecil Hurt s-a stins din viață la onorabila vârstă de 62 de ani după o lungă carieră în gazeta sportivă la The Tuscaloosa News.

Când a avut loc tragedia

Incidentul nefericit a avut loc marți, 23 noiembrie 2021, la spitalul UAB din Birmingham. Complicațiile de la nivelul plămânilor, cauzate de pneumonie, au dus la decesul jurnalistului, potrivit ESPN.

Cariera lui Cecil Hurt

Cecil Hurt a absolvit Universitatea din Alabama în anul 1981. La doar un an distanță după finalizarea studiilor universitare, acesta s-a angajat la The Tuscaloosa News în anul 1982. Urmând ca, șapte ani mai târziu, să avanseze în carieră și să devină redactor sportiv și editorialist.

Premiile lui Celic Hurt

Cecil Hurt a făcut parte din echipa de jurnaliști care a câștigat un premiu Pulitzer pentru acoperirea unei tornade devastatoare, ce a avut loc în urmă cu zece ani, mai exact în 2011. În urmă cu doi ani, în 2019, la vârsta de 60 de ani, acesta a primit premiul Mel Allen Media de la Alabama Sports Hall of Fame. De asemenea, americanul a câștiat mai multe premii Associated Press Sports Editors.

Recent, un jucător de fotbal a murit la 23 de ani

Doliu nu se limitează doar la presa sportivă, atinge și lumea fotbalului internațional. Clubul nipon la care juca a anunțat că momentan se așteaptă rezultatele autopsiei pentru a descoperi motivul pentru care acesta s-a stins din viață. Clubul de fotbal a mai anunțat că regretă dispariția sa „fulgerătoare”.

„Regretăm dispariția sa fulgerătoare”

Fotbalistul brazilian Riuler Oliveira, care evolua în prima ligă a campionatului Japoniei, a încetat din viaţă la doar 23 de ani, din cauze necunoscute deocamdată, a anunţat, miercuri, clubul său, Shonan Bellmare, citat de EFE.

„În aceste momente aşteptăm rezultatele autopsiei”, a precizat clubul de fotbal.

„Regretăm profund dispariţia sa fulgerătoare”, a precizat gruparea din oraşul Hiratsuka, cu care Riuler Oliveira se afla sub contract de anul trecut, după ce a ajuns în arhipelagul nipon în 2019 şi a mai trecut pe la cluburi japoneze precum JFC Miyazaki sau FC Osaka.

În ţara sa natală, Riuler Olveira a jucat la Coritiba (2015), Athletico Paranaense (2016) şi Internacional Porto Alegre (2018). Scrie Capital.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *