Regina Elisabeta a II-a este cel mai longeviv monarh britanic.

Suverana care împlinește 95 de ani pe 21 aprilie are fani în toată lumea întrucât a reușit să se facă plăcută cu modul ei simplu de a fi, în ciuda statutului social.

Regina Angliei își permite să-și cumpere orice și să trăiască în lux, dar în realitate, are plăceri simple și multe dintre ele, deloc costisitoare. Un fost angajat de la Palat a dezvăluit, pentru presa britanică, care sunt preferințele culinare ale suveranei.

Ce mănâncă Regina Angliei, la micul dejun, de 70 de ani

Fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat în Casa Regală peste un deceniu, a dezvăluit care este meniul de la micul dejun pe care Regina Angliei îl cere de 70 de ani. Mulți s-ar aștepta să conțină preparate scumpe și extravagante, dar nu este deloc așa. În fiecare dimineață, Elisabeta a II-a cere la micul dejun pâine prăjită cu gem și ceai English Breakfast. La prima masă a zilei suverana consumă și cereale pe care le alege singură dintr-o varietate mare pusă în recipiente de plastic, în sala de masă.

VEZI ȘI 👉  Ce a putut să găsească acest bărbat în factura la curentul electric. După ce a văzut asta, a băgat divorț de nevasta lui

La ocazii speciale, cum ar fi Crăciunul Regina Angliei, micul dejun obișnuit este înlocuit cu ouă omletă, somon afumat și puține trufe.

„Regina adoră ouăle omletă cu somon afumat și puține trufe. Dar nu îi place să dea bani pe trufe proaspete și cere acest fel doar de Crăciun, când le primește cadou”, a dezvăluit fostul bucătar al suveranei.

Ce băuturi preferă Regina Angliei. Suverana bea șampanie înainte de somn

Fostul bucătar al Casei Regale Britanice a dezvăluit că Regina Angliei are un obicei de la care nu se abate niciodată: suverana bea un pahar cu șampanie, în fiecare seară înainte de somn. În timpul zilei, la ocazii speciale, Elisabeta a II-a optează pentru o băutură dulce, mai exact un cocktail făcut din două părți de gin și două părți Dubonnet (o băutură pe bază de vin).

VEZI ȘI 👉  Irina Loghin, La 84 De Ani: Secretul Sănătății Și Frumuseții

Alte curiozități despre Regina Elisabeta, pe care multă lume nu le cunoaște: Suverana șofează fără să aibă permis de conducere, călătorește fără pașaport, a vizitat peste 60% din lume și cel mai mult îi place în Canada, unde a fost deja de peste 25 de ori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *