Bulă și Ștrulă ies de la biserică. Bulă se întreabă dacă e ok să fumeze în timp ce se roagă. Ștrulă răspunde: -De ce nu întrebi preotul? Bulă se duce și-l întreabă: – Sfinția ta, pot să fumez când mă rog? Dar preotul spune: -Nu, fiule nu se poate. E o lipsă de respect pentru religia noastră. Bulă se întoarce la prietenul lui și-i spune ce i-a spus preotul. Ștrulă spune: -Nu mă miră. Ai pus greșit întrebarea. Ia să încerc și eu. Ștrulă se duce la preot și îl întreabă: -Sfinția ta, pot să mă rog în timp ce fumez? La care preotul răspunde: -Bineînțeles, fiule. Bineînțeles.

Bancuri cu Bulă la școală
Bulă la ora de Sociologie: -Numim hoț pe cel care ia proprietatea altuia – explică profesorul. -Bulă, tu nu ești atent! -Ba da, domnule profesor. -Atunci spune-mi, ce aș fi eu dacă ți-aș scoate din buzunar 1000 de lei? -Vrăjitor, domnule profesor. Bulă, pe care raft din bibliotecă ai pus cărţile de matematică? – La raftul de cărţi horror.

VEZI ȘI 👉  Motivul pentru care Klaus Iohannis și soția sa Carmen nu au copii. Adevărul s-a aflat după ani și ani de întrebări

Merge Bulă la un magazin alimentar și întreabă: -Bună ziua, fiți amabilă, aveți pâine? -Da avem, de care doriți? -Păi aveți de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri și de alaltăieri. -Bineînțeles că doresc una de azi! -Reveniți, vă rog, peste 2 zile! Ce meserie au părinții voștrii? întreabă profesoara -Tata e inginer, zice Gheorghe -Tata e mecanic, zice Ionel -Tata e șef, zice Bulă -Cum așa Bulă? – întreabă mirată profa -Are 500 de oameni sub el -Cu ce se ocupă deci? -Taie iarbă-n cimitir

Bula, ce faci cand vaporul pleaca?
-Nu stiu.
-Bula, ce faci cand un om se ineaca?
-Nu stiu.
-Bula, ce faci cand stai la coada?
-Nu stiu.
-Bula, ce faci cand doi se bat?
-Nu stiu.
Bula merge acasa sil intreaba pe tatal sau:
-Tata. ce faci cand vaporul pleaca?
-Iei batistuta si ii faci la revedere.
-Tata, ce faci cand un om se ineaca?
-Arunci colacul de salvare sil tragi la mal.
-Tata, ce faci cand stai la coada?
-Iti astepti randul.
-Tata, ce faci cand doi se bat?
-Chemi politia.
A doua zi bula merse la scoala si profa il intreaba din nou:
-Bula, ce faci cand vaporul pleaca?
-Arunci colacul de salvare sil tragi la mal
-Bula, ce faci cand un om se ineaca?
-Iei batistuta si ii faci la revedere
-Bula, ce faci cand stai la coada?
-Chemi politia
-Bula, ce faci cand doi se bat?
-Imi astept randul.
***
Un politist opreste seara tarziu un Jeep pentru control si face semn barbatului din masina sa deschida geamul.

VEZI ȘI 👉  Profeția Care Îngrozește Întreaga Țară. Arsenie Boca: România Va Fi Înconjurată De Flăcări. Vor Veni Vremuri În Care

In masina, langa barbat, sta o bruneta superba. Barbatul deschide geamul, calm. Politistul se prezinta ( ca la carte ) si-i cere barbatului permisul de conducere si actele masinii pentru control.
“Nu-ti dau (Hac) dom’le nici un act ! (Hac)”- zice printre sughituri tipul din masina politistului,
Politistul e ingalbeneste intai, sufocat de mirosul de distilerie, dupa care se inroseste de nervi “Dom’le, dumneata esti beat mort, scoate imediat permisul de conducere. ”
“N-am !”
“N-ai permis ?”- urla politistul
“Da-te jos din masina!…Puscaria te mananca !”
“Recunosc (Hac)”- zice omul -“eu sunt beat dar tu esti prost !”
“Asa tupeu n-am vazut de cand ma stiu, esti mort de beat, nu ai permis de conducere si-acuma ma mai si insulti ! Esti terminat ! ”

VEZI ȘI 👉  Vestea tristă a zilei. A murit academicianul Ovidiu Bojor, inventatorul fitoterapiei moderne în România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *