Fotografie de milioane care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia, a fost surprinsă pe peronul gării în timp ce ia masa. Cea ce este interesant este faptul că politicianul apare ca un om de rând, nicidecum precum un demnitar de la noi.

După ce imaginea a apărut pe rețele de socializare, numeroși internauți au comentat, gestul fiind unul foarte apreciat.

Ministrul muncii din Suedia, surprins pe peronul gării în timp ce ia masa
Este adevărat, în fotografie apare Ylva Johansson, nimeni alta decât ministrul muncii din Suedia. Și nu apare oricum, ci ca o persoană normal, nicidecum precum un demnitar de la noi, mai mult, înfulecă ceva în așteptarea trenului.

Iată cum este descrisă, pe scurt, doamna Johansson.

VEZI ȘI 👉  DECLARAȚIE DE DRAGOSTE

”O suedeză aș̦teaptă un tren să se întoarcă acasă. Și-a luat un sandviș̦ pentru o masă de noapte. Zâmbetul ei pe cameră arată natural.

Dar, dar.. Numele acestei femei este Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia. Călătorește fără limuzine și gardieni.

Johansson este unul dintre cei mai de succes miniștri sociali din toate timpurile. În timpul mandatului său, a reușit să reducă brusc șomajul în țară.”

Comentariile nu au întârziat. Comentarii făcute de români sătui de ”fițele” majorității parlamentarilor de la noi.

”Ce vreți, o țoapă cu buzele umflate făra studii..are mașina la scara și vrem că politicienii să meargă pe jos ..”, ”Succes în continuare pe toate planurile de viitor!”, ”Nu cred că e bine că a fost publicat așa ceva: ar putea vedea și demnitarii de la noi și o fi molipsitor!”, ”Un om cu principii sănătoase și adevărate. Văd că mulți sunt de partea ei, dar oare câți sunt și de partea Dianei Șoșoacă, care luptă pentru poporul român. Și de tot ce i se pune în spate”, ”Totul ține de educație și bun simț, parlamentarilor noștrii le lipsesc aceste calități!”, sunt cele mai representative dintre ele.

VEZI ȘI 👉  “Copilul ăsta n-a pus un gram de la naştere, are insuficienţă respiratorie gravă, şi totuşi nu vrea să moară”. Preot din Constanța, chemat să boteze un bebeluș născut prematur și aflat pe moarte

Scene tulburătoare în Gara de Nord din București
Scene tulburătoare în Gara de Nord din București, acolo unde o femeie a interacționat cu un bărbat care, așezat pe trepte, plângea. Femeia a fost impresionată, vazandu-l, și s-a simțit obligată să îl întrebe care este motivul supărării sale. Ei bine, surpriza a fost foarte mare și, totodată, încărcată de o tristețe incomensurabilă.

Gările sunt locații unde poveștile de viață se intersectează în fiecare zi sau noapte. Unele dintre ele sunt vesele, iar altele peste măsură de triste. Este și cazul unui bărbat care a ajuns în pragul disperării pentru că avea nepoțelul internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar o doctorita i-a cerut 4 milioane de lei pentru operație. Bărbatul i-a mărturisit femei – cu lacrimi în ochi -, că a dormit o săptămână lângă scările spitalului, are o pensie de exact 4 milioane de lei și că întreagă situație l-a făcut să plângă de disperare. Mesajul postat de femeie pe pagina de socializare este cu adevărat emoționant. ”Mi s-au tăiat genunchii”, a recunoscut ea.

VEZI ȘI 👉  Cutremur În Cazul Caracal! Gheorghe Dincă, Condamnat La 30 De Ani De Închisoare? Este Informația Momentului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *