Adevărul despre cazul Alexandrei Măceșanu este departe de a fi aflat, însă se pare că Gheorghe Dincă a decis să dea anumite detalii despre răpirea ei.

Cel care a făcut dezvăluirile a fost unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă a decis să îi spună o parte din adevăr lui Alexandru CUmpănașu despre răpirea nepoatei sale.

În timp ce ancheta încă stagnează, la peste un an de la debutul ei, unchiul adolescentei răpite continuă să facă tot ce poate pentru a afla unde este adolescenta.

Aflat într-o întrevedere cu Gheorghe Dincă și avocatul familiei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu a dezvăluit câteva detalii din discuția avută.

Gheorghe Dincă a spus adevărul: unde se află Alexandra?

VEZI ȘI 👉  Ce se întâmplă cu toate magazinele Profi din țară? Toți clienții trebuie să afle

Potrivit unchiului Alexandrei Măceșanu, Gheorghe Dincă a recunoscut că, deși este cel care a răpit-o pe minoră, nu ar fi

violat-o sau ucis-o, ci ar fi lăsat-o altor patru persoane, care au dus-o în altă țară pentru prostituție.

„Alexandra se află în altă țară, unde cei 4 făceau și fac trafic în mod obișnuit. Unul dintre cei 4 rapitori are legături la nivel înalt în București, unde și locuiește”, a mai declarat Dincă.

Tot potrivit „Monstrului din Caracal”, oasele găsite în butoiul din curtea sa ar fi fost plantate acolo cu o noapte înainte, chiar de către unul dintre răpitori.

Mai mult, Dincă subliniază faptul că a fost obligat și amenințat să declare cele spuse inițial, multe persoane implicate în caz având funcții de conducere în instituții de stat.

VEZI ȘI 👉  A intrat in istorie. Ce-a putut sa nasca Alexandra, o tanara de doar 23 de ani. Peste 40 de medici si-au facut cruce in jurul ei

„Profilerul și un ofițer important din IGPR mă verificau înainte de a mă duce la procurorul de caz la audieri dacă am înțeles exact ce trebuie să declar. Am fost amenințat, șantajat și bătut pt a face acele declarații”, ar mai fi adăugat Gheorghe Dincă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *