Bill Gates anunță venirea unei noi pandemii! Miliardarul vine cu un anunț îngrijorător.

Bill Gates a fost mereu implicat în studiile pentru sănătatea umană, astfel că de la începutul răspândirii coronavirusului, fondatorul Microsoft a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește virusul.

Recent, afaceristul a dat o veste înfiorătoare.

Bill Gates anunță venirea unei noi pandemii! Miliardarul a tras un nou semnal de alarmă

Bill Gates este fondatorul Microsoft, iar odată cu apariția pandemiei de coronavirus, numele său a fost intens vehiculat. Milionarul a fost mereu preocupat de sănătatea umană, iar încă de la începutul apariției virusului, fondatorul Microsoft a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce privește coronavirusul, dar și vaccinul anti-covid. Recent, miliardarul a spus că va mai urma o nouă pandemie, dar progresele făcute în domeniul sanitar ar trebui să ajute lumea să combată eficient un nou virus, dar este nevoie să fie investiții încă de acum. „Vom avea o altă pandemie. Data viitoare va fi un agent patogen diferit”, a spus Gates.

VEZI ȘI 👉  Gabriela Cristea a facut anuntul! Nici macar sotul ei nu stia asta

Bill Gates spune că cele mai grave efecte ale virusului s-au estompat, pe măsură ce o mare parte din populație a dobândit un nivel de imunitate, iar varianta Omicron, care a devenit dominantă, provoacă forme mai ușoare de boală. „Virusul a făcut o treabă mai bună de a ajunge la populația întregii lumi decât am făcut-o noi cu vaccinurile. Șansele de apariție a formelor severe, asociate în principal cu vârsta înaintată și obezitatea sau diabetul, aceste riscuri sunt acum reduse dramatic prin expunerea la infecție”, a spus el.

Conform acestuia, este prea târziu ca Organizația Mondială a Sănătății să-și atingă obiectivul de a vaccina 70% din populația globală până la jumătatea anului 2022. Gates a mai spus că lumea ar trebui să reacționeze mai repede în viitor, pentru a dezvolta și a distribui vaccinuri, solicitând guvernelor să investească deja pentru a fi pregătite pentru o nouă pandemie. „Data viitoare ar trebui să încercăm să vaccinăm populația în șase luni, nu în doi ani”, a spus Gates.

VEZI ȘI 👉  Soția, îi face o vizită prietenului de familie care este doctor. Doctore, Gigi soțul meu nu mai e așa cum îl știi tu, de ceva vreme nu îmi mai acorda nici o atenție! --> Vezi continuarea amuzanta in primul comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *