Specialiștii din domeniul farmaceutic își găsesc repede de lucru, în deosebi în această perioadă, marile lanțuri de farmacii fiind gata să recruteze personal chiar de pe băncile școlii. Potrivit datelor Colegiului Farmaciștilor din România, în fiecare an, în țara noastră sunt angajați 800 – 900 de absolvenți ai facultăților de Farmacie, în vreme ce persoanele cu experiență sunt imediat ofertate. Află, în continuare, ce salariu are o farmacistă care lucrează pentru Catena.

Cât câștigă o farmacistă care lucrează pentru Catena

Lanțul de farmacii Catena îți mărește constant echipa de specialiști, compania fiind mereu în căutare de candidați motivați, care să ocupe posturi de farmacist, farmacist diriginte, asistent medical de farmacie, precum și posturi de contabil senior ori specialist și economist marketing.

Posturile sunt disponibile în diferite orașe ale țării (Aiud, Alba, Arad, Bihor, Bistrița, București, Călărași, Cluj, Craiova, Constanța, Cugir, Giurgiu, Gorj, Hârlău, Hunedoara, Motru, Mureș, Neamț, Olt, Oltenița, Călărași, Ploiești, Râmnicu Sărat, Sibiu, Sighișoara, Slatina, Suceava, Târgu Jiu, Timiș, Turda, Turnu Măgurele și Zimnicea), iar ofertele salariale diferă în funcție de experiență și de locul de muncă pentru care depui aplicația.

VEZI ȘI 👉  Un tip este foarte norocos și castiga la orice joc, fie loto fie bingo. Sătul, merge la biserică și se roagă: Doamne, fă să mai caștige și alții și să pierd și eu măcar o dată!

Cei care vor să se angajeze pe postul de farmacist trebuie să știe că salariul net în farmaciile comunitare oscilează, în general, între 2.500 și 3.000 de lei, la care se adaugă un pachet de beneficii care cuprinde tichete de masă, asigurare medicală privată şi training-uri în domeniu.

Concret, în farmaciile Catena, un farmacist cu o experiență de 2 ani în domeniu primește un salariu lunar net de 3.600 de lei, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 300 de lei, plus alte bonusuri de până la 300 de lei. Prin urmare, angajatul pleacă acasă la sfârșit de lună cu 4.200 de lei pe card.

VEZI ȘI 👉  GABRIELA FIREA I-A FĂCUT O PROMISIUNE SOȚULUI! DEZVĂLUIRI DUREROASE: „RĂZVAN ARE LOCUL LUI ÎN INIMA MEA ÎNTREAGA VIAȚĂ!”

Salariul scade pentru o persoană cu o experiență de mai puțin de un an în câmpul muncii, ajungând la suma de 2.000 de lei net/lunar, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 200 de lei pe lună.

Un asistent de farmacist cu o experiență de 3 ani de zile este ofertat cu 2.200 de lei net/lunar, plus bonuri de masă în valoare de 300 de lei.

Ce presupune postul de farmacist

Marile lanțuri de farmacii prezente la noi în țară, printre care și Catena, cer studii superioare finalizate în domeniu, certificat eliberat de Colegiului Farmaciștilor, dar și etică profesională. Experiența în domeniu constituie un avantaj.

VEZI ȘI 👉  Ultima oră! Creștere ULUITOARE a cazurilor de coronavirus! Masca devine, din nou, OBLIGATORIE! Autoritățile au decis să…

Pentru o obține un post de farmacist este important să arăți interes pentru această meserie, să fii flexibil, amabil și empatic, și să te adaptezi rapid.

Acest post presupune eliberarea de medicamente și rețete compensate și gratuite, informarea pacienților despre modul de utilizare a medicamentelor, dar și despre potențialele riscuri sau efecte adverse, precum și identificarea nevoile pacienților și formularea de recomandări. În plus, farmacistului îi revine și sarcina de a supraveghea activitatea asistenților de farmacie.

Cei care vor să candideze pentru posturile oferite de Catena trebuie să fie absolvenți ai Facultății de Farmacie, care dețin aviz de liberă practică și au cunoștințe operare PC, abilități de comunicare și relaționare, inițiativă și orientare către client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *