Este alertă cu bombă în clădirea unde își desfășoară activitatea postul de radio Europa FM. Toți angajații au fost evacuați. Autoritățile intervin în aceste momente pentru a face verificările care se impun. La fața locului au ajuns pirotehniștii. Din clădire au fost evacuate câteva sute de persoane, care așteaptă să vadă ce se întâmplă în continuare.

Alertă cu bomba în Capitală

Alerta cu bombă a fost anunțată miercuri, 23 februarie 2022, la Oregon Park din Pipera, unde se află și sediul postului de radio Europa FM. Cătălin Striblea, realizator al postului de radio a făcut un video pe Facebook, direct din stradă, și a spus că este prima dată când se confruntă cu așa ceva.

Știu că vă așteptați să avem România în direct. Din păcate, nu avem România în direct și am schimbat programul cu muzică. (…) Sperăm că e vorba doar de o farsă (…) Acesta este motivul pentru care nu avem emisia obișnuită la Europa FM, a afirmat Cătălin Striblea, într-un live pe Facebook.

Poliția Capitalei a transmis că în jurul orei 13.00 o persoană a anunțat la 112 ca la sediul în care funcționează mai multe companii, printre care postul de radio Europa FM ar exista un dispozitiv explozibil.

VEZI ȘI 👉  Se Plimbau Prin Pădure Și Au Dat Să-Și Facă Un Selfie. L-Au Postat Pe Internet, Dar Prietenii Au Început Să Reacționeze Imediat, Uite Detaliul Care A Surprins O Lume Întreagă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *