Alex Dima a povestit cum a început relația cu Georgiana.

În zadar au luptat să rămână împreună, destinul avea alte planuri. Soția sa a murit, iar Alex Dima a rămas un tată singur, cu Sara, fetița sa, în brațe, mama acestuia fiind cea care l-a ajutat cu creșterea micuței, astăzi în vârstă de 11 ani:

„E ca o floare care se deschide. Are umor, spune ce gândește. Sunt atât de fericit, de câte ori mă uit la ea îi mulțumesc lui Dumnezeu că am așa un copil“ – spune Alex Dima despre fiica sa.

După aflarea veștii Alex Dima și soția sa au luptat împotriva bolii nemiloase, dar după 6 luni aceasta a încetat din viață.

VEZI ȘI 👉  Gică Giurcă, cântărețul gorjean care s-a spânzurat, a murit pe patul de spital. Șansele lui de supraviețuire erau mici, fiind ținut în viață doar de aparate

Într-un interviu dedicat revistei „Unica” jurnalistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre Georgiana, femeia care l-a făcut să iubească din nou.

Alex Dima și Georgiana au fost meniți să se întâlnească, destinul fiind de partea lor. Ziaristul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care îl ascultă și îl face să râdă.

„Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu).

Întotdeauna mi-au plăcut femeile cu care am putut să râd, să facem haz. Acum sunt foarte bine, am cu cine…

VEZI ȘI 👉  Zodiile pentru care urmează luni magice. Vor avea bani mulți în 2023. Există însă şi o cumpănă

Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar,… priviri în sala de așteptare … priviri în avion.

Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine”,a povestit Alex Dima.

Alex Dima este topit după fiica sa în vârstă de 11 ani, Sara.

Un bărbat carismatic, cu un simț al umorului fin și foarte bine dezvoltat: „Eu am crescut cu bunica într-o bucătărie foarte mică.”

Alex Dima și-a crescut fiica aproape singur fiind ajutat numai de mama sa.

Fetița a aflat încă de mică că mama sa a plecat la Doamne Doamne, iar când a mai crescut a început să pună mai multe întrebări. Sara are acum 11 ani.

VEZI ȘI 👉  Restricţii anticovid în România? Anunţ îngrijorător înainte de Paşte 2022

„E ca o floare care se deschide. Are umor, spune ce gândește. Sunt atât de fericit, de câte ori mă uit la ea îi mulțumesc lui Dumnezeu că am așa un copil”,spune Alex Dima despre Sara.

Articol preluat de pe (acasainromania.ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *