Dona, fiica lui Dan Diaconescu, îşi lansează propria televiziune, deși are numai 16 ani.

Adolescenta vrea să continue tradiția familiei și are planuri mari în acest sens.

Până acum, tânăra și-a exersat talentul jurnalistic scriind articole în revista Liceului „Gheorghe Lazăr”, unde studiază. Astfel, în curând, Dona Diaconescu va lansa prima televiziune de podcast-uri din România, unde va dezbate subiecte despre bursă, pariuri și criptomonede.

Pe Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, îl știe toată lumea, însă acesta a fost destul de discret cu privire la familia sa. Partenera sa de viață este Emilia Bățău, în vârstă de 43 de ani, care în 2010 iniția campania „Free Dan Diaconescu”. Cei doi formează un cuplu de peste 25 de ani și au o fiică, Dona Milena, în vârstă de 17 ani. pasionată de pian și… televiziune.

VEZI ȘI 👉  Olivia Steer, absentă de pe rețelele de socializare de sărbători. Care a fost motivul

Fiica lui Dan Diaconescu, „patroană” de televiziune

Dona Milena, fata lui Dan Diaconescu, îşi lansează propria televiziune, cu toate că are doar 17 ani. Adolescenta are planuri mărețe și își dorește astfel să continue tradiția familiei. Dragostea pentru presa scrisă, dar și pentru televiziune par să se fi transmis în familia jurnalistului. Dona Diaconescu este în prezent elevă la Liceului „Gheorghe Lazăr” din Capitală, unde, în mod frecvent, a redactat articole pentru revista școlii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *