“Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari” – Profetia parintelui Arsenie Boca

”In ea, ne-a spus parintele Arsenie, se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca.

Voi trebuie sa infruntati cu intelepciune aceasta amenintare si intelepciunea va va fi data voua, precum si la multi altii, pentru a rapune Raul.

Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica.

Profetiile parintelui Arsenie Boca: ”Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta”

Arsenie Boca a lasat in urma preziceri despre tara noastra.

“Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni facute de Parinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul ca tara se va confrunte cu o puternica emigratie.

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

Distrugerea Bucurestiului

Poate cea mai infricosatoare prevestire a parintelui Arsenie Boca este cea legata de o catastrofa ce va afecta Capitala in mod profund.Doua sotii de preot au povestit ca au fost martore la o discutie dintre Arsenie Boca si o femeie din Bucuresti, care il vizitase.

„I-a spus acesteia ca pe Bucuresti s-a ouat de doua ori, referindu-se la bombardamente, iar cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului, deoarece acolo forfotesc pacatele”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *