Vladimir Putin este dispus să negocieze la cel mai înalt nivel cu Ucraina, după apelul telefonic primit de la Xi Jinping, omologul său chinez. Ce susține președintele din Rusia și care este starea actuală.

Vladimir Putin, dispus să negocieze cu Ucraina, după apelul primit de la Xi Jinping

Președintele rus Vladimir Putin este dispus să negocieze la cel mai înalt nivel cu Ucraina, după apelul primit de la Xi Jinping, omologul său chinez.

Vladimir Putin, dispus să negocieze cu Ucraina

„Statele Unite și NATO au ignorat de mult preocupările rezonabile de securitate ale Rusiei, au renunțat în mod repetat la angajamentele lor și au continuat să avanseze desfășurarea militară spre est, provocând rezultatul strategic al Rusiei”, a mărturisit Vladimir Putin.

Anunțul a fost făcut în timp ce Rusia continuă invazia și atacurile asupra Ucrainei. Încă de la primele ore ale dimineții, tancurile au intrat în Capitala țării vecine, iar președintele Volodimir Zelenski a fost nevoit să se ascundă.

VEZI ȘI 👉  Un oltean, intr-un taxi, coboara o panta, cu o viteza apreciabila. Soferul:– Suntem pierduti!– De ce? intreaba olteanul.– Nu mai functioneaza franele si nu am cum sa opresc.

Președintele rus a purtat o discuție telefonică cu Xi Jinping

„Rusia este dispusă să conducă negocieri la nivel înalt cu Ucraina”, a adăugat acesta.

Oamenii trăiesc în frică și teroare, iar sirenele de panică au răsunat încă de la primele ore. Locuitorii sunt nevoiți să se adăpostească și să se roage că vor scăpa cu viață din acest război pe care nu l-au vrut și nici nu îl înțeleg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *