Parintele Arsenie Boca este considerat “Sfantul Ardealului”. Preotul spunea in predicile sale, ca aproape intreaga omenire isi va pierde speranta in lupta care se apropie. Profetia marelui duhovnic ar fi fost citita dintr-o carte adusa de la muntele Athos.

”In ea, ne-a spus parintele Arsenie, se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca. Voi trebuie sa infruntati cu intelepciune aceasta amenintare si intelepciunea va va fi data voua, precum si la multi altii, pentru a rapune Raul. Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica.

VEZI ȘI 👉  A doua rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina este programată miercuri, 2 martie

Profetiile parintelui Arsenie Boca: ”Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta”

Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si in sanul bisericii, murdarind unele suflete de aici. Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta. Doar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”

Arsenie Boca a lasat in urma preziceri despre tara noastra.

“Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni facute de Parinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul ca tara se va confrunte cu o puternica emigratie.

VEZI ȘI 👉  Un Miliardar De 63 De Ani Se Casatoreste Cu O Tipa Tare De 27 De Ani.Dupa Luna De Miere, Dau O Petrecere Pentru A Sarbatori Mariajul. Dupa Cateva Pahare

“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

Distrugerea Bucurestiului

Poate cea mai infricosatoare prevestire a parintelui Arsenie Boca este cea legata de o catastrofa ce va afecta Capitala in mod profund.Doua sotii de preot au povestit ca au fost martore la o discutie dintre Arsenie Boca si o femeie din Bucuresti, care il vizitase.

„I-a spus acesteia ca pe Bucuresti s-a ouat de doua ori, referindu-se la bombardamente, iar cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului, deoarece acolo forfotesc pacatele”.

VEZI ȘI 👉  Ai auzit? Nevasta lui Mitică a născut tripleți

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *