Baba Vanga a avut extrem de multe previziuni despre evenimentele importante care au avut loc de-a lungul timpului. Ce a prezis clarvăzătoarea despre războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și ce a mai spus despre Vladimir Putin.

Previziunile babei Vanga despre războiul dintre Rusia și Ucraina
Clarvăzătoarea a prezis declanșarea războiului dintre Ucraina și Rusia, iar în același timp a afirmat că Vladimir Putin ar deveni „domnul lumii”. Baba Vanga ar fi spus că acest conflict militar ar începe chiar acum, în anul 2022.

„Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins-Glorie lui Vladimir, Glorie Rusia. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, mărturisise baba Vanga, potrivit Antena 3.

VEZI ȘI 👉  Descoperirea Şocantă Făcută La Deshumarea Elenei Ceauşescu. Ce Au Găsit Legiştii În Gura Soţiei Dictatorului

Baba Vanga a prezis și pandemia de Coronavirus, virus cu care s-a confruntat întreaga omenire. Clarvăzătoarea ar fi spus că gloria va aparține lui Vladimir Putin în acest război crud.

Pe de altă parte, toate aceste lucruri rămân doar niște previziuni, iar toți oamenii speră că nimic despre război nu se va adeveri.

Baba Vanga, noi previziuni pentru anul 2022
Clarvăzătoarea a explicat că această pandemie, care se va și dovedi a fi una extrem de periculoasă, va fi în Siberia și va  fi cauzată de un virus înghețat. De altfel, va lua amploare din cauza încălzirii globale.

Mai mult, spre uimirea tuturor, baba Vanga a adus în discuție și un subiect cât se poate de controversat la ora actuală, afirmând că în anul 2022 ne vom confrunta cu o invazie de extratereștrii pe Pământ.

VEZI ȘI 👉  Este prima dată când aud de asta:

Și asta nu este tot, căci, conform afirmațiilor sale, un asteroid ar urma să lovească planeta noastră, tot în 2022. Vanghelia Pandeva Dimitrova a demonstrat de nenumărate ori că posedă abilități paranormale. Deși s-a confruntat cu deficiențe de vedere, baba Vanga, cunoscută și sub numele de „Nostradamus din Balcani” este venerată de mulți pentru predicțiile ei care s-au dovedit a fi adevărate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *