După ce a trimis autocare la graniță, Gigi Becali se implică și în cazarea refugiaților. Becali e decis să facă orice pentru ca oameni care au fugit din Ucraina să nu doarmă pe străzi.

„Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oameni în ele. Pot să-i cazez la o pensiune în Bucovina, dar unde pot să am grijă de oameni, e la București (baza din Berceni a lui FCSB). Nici nu știu cu cine să iau legătura. Oamenii ăia ce o să facă, unde dorm ei? Păi ce, creștinii noștri ortodocși să doarmă pe străzi? Sunt frații noștri.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă.

Autocarele pleacă la graniță și încarcă oamenii să-i aducă la București, cazare, dormit și masă. Avem bucătărie la Academi. Vom goli un cămin de copii(…)”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali: „Nu pot să-i văd nici faţa lui Vladimir Putin”

Patronul lui FCSB este şocat de ceea ce a văzut în ţara vecină şi a avut cuvinte dure la adresa lui Vladimir Putin. Nu înţelege cum a putut preşedintele Rusiei să ia o astfel de decizie şi să declanşeze războiul. Omul de afaceri l-a comparat pe Putin cu Regele Irod, cel cunoscut în istorie drept „ucigaşul de prunci”.

VEZI ȘI 👉  Abia acum s-a aflat asta despre Clejani. Au divorţat în mare secret

„Mie nu îmi vine să cred că există un asemnea om (n.r. Vladimir Putin). În istorie aceşti oameni sunt asemănaţi cu Regele Irod. Adică să te duci să omori alţi oameni, nu-mi vine să cred! N-are cum să ajungă războiul aici. Dar mai ştii?

Eu când îl văd, dau pe alt program. Nu pot să-i văd nici faţa (n.r. lui Vladimir Putin). Pe cuvânt, Doamne miluieşte. Aşa ceva… mă uit şi nu-mi vine să cred. Cum să te duci să omori alţi oameni?„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali a pus la dispoziție autocarul FCSB pentru transportul refugiaților

Rusia a început invazia în Ucraina, joi dimineață, la ordinul lui Vladimir Putin. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a sărit în ajutorul cetățenilor ucraineni care continuă să treacă granița României pentru a fugi din calea războiului.

Omul de afaceri a ținut să le transmită și un mesaj românilor. Este sigur că nu se pune problema ca Vladimir Putin să încerce să ia cu asalt și țara noastră. E convins că NATO va apăra România.

VEZI ȘI 👉  Cutremure puternice au lovit Turcia și Siria. Numărul morților se apropie de 16.000. Salvatorii din România au scos 4 persoane de sub ruine

Gigi Becali, convins că România nu este în pericol din cauza lui Vladimir Putin. Latifundiarul din Pipera e convins că președintele Rusiei va plăti cu vârf și îndesat.

„Nu are cum să ajungă în România războiul. Eu cred că și-a dat seama Putin de prostia pe care a făcut-o și a dat înapoi. Îi întunecă dracii mintea! Tot mapamondul e împotriva lui. Își dă seama de prostia pe care a făcut-o.

Așa ceva nu mai poate fi iertat. În cartea vieții există o rubrică separată, care începe cu Irod. Acolo, în rubrica aia separată, sunt criminalii lumii. Nu poate exista iertare pentru ei. Poate fi oprit tot cu pace, dar și cu teamă, adică amenințat. Pacea este mai mare decât dreptatea.

El vrea să facă dreptate prin violență, sânge. Nu se face așa, noi nu trebuie să facem la fel ca el. trebuie niște măsuri care să-l izoleze definitiv. Poporul rus trebuie să-și dea seama de criminalitatea pe care o face el.

Eu așa cred, cred că numai poporul rus care este creștin ortodox se va lumina la minte. Când te duci peste alte popoare… nu există așa ceva. Un centimetru dacă intră în teritoriul NATO… n-ați văzut că a băgat-o cu bomba nucleară? Nu se poate așa ceva. Nu poate nici măcar un centimetru în România. Toți suntem copiii lui Hristos! Doamne miluiește!” a declarat Gigi Becali la Antena 3.

VEZI ȘI 👉  Horoscop LUNI, 13 noiembrie 2023. O zodie este preferata astrelor. Noroc în dragoste şi câştiguri neașteptate

„Eu nu vreau să fiu înțeles greșit. Toți suntem alături de cei care înfruntă asemenea probleme în 2022, e aproape incredibil. Nu cred că jumătate de hectar, atât cât are gazonul de pe Arena Națională, poate să găzduiască atâția oameni, printre scaunele alea de plastic. Mai degrabă, dacă e vorba de montat corturi, se găsește loc la marginea Bucureștiului, cred că Gigi poate să ajute, are posibilități. Nu e un subiect care să stârnească zâmbete, dar cred că avem posibilități, nu neapărat pe Arena Națională. Mi se pare o chestie spre populistă dacă discutăm cum punem la dispoziția refugiaților un stadion.

Noi avem posibilitatea și în bază, avem suprafață mai mare decât la Arena Națională, unde putem să-i găzduim. Ai senzația că Arena Națională are restaurante ca în stadioanele care au costat mai puțin din vest? Arena Națională e un stadion sec, n-are nimic, n-are dotări. Au dat foc la bani, ce să mai discutăm?”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *