Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis tragedia de la Colectiv, anunță că președintele Klaus Iohannis va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului.

Maria Ghiorghiu, prezicătoarea care a scris despre incendiul de la Colectiv pe blogul ei înainte ca acesta să se producă, a primit un alt mesaj, legat de această dată de președintele Klaus Iohannis.

Femeia susține că Președintele României va fi înlăturat sau că va pleca din cea mai înaltă funcție a statului, înainte de încheierea celui de-al doilea mandat.

Maria Ghiorghiu: ”Suspendarea îl urmărește pe Klaus Iohannis ca o umbră”

Maria Ghiorghiu a dezvăluit această informație pe blogul ei la câteva minute după ce i-a fost ”transmisă”, adică pe 21 noiembrie, ora 03:11.

VEZI ȘI 👉  Ion Țiriac A Uimit Pe Toată Lumea: „Aș Vrea Să Fug De Tot!” Țara În Care Ar Vrea Să Plece Pentru Totdeauna Din România

”Astăzi dimineață, în zori, m-a trezit un glas care întreba așa:

”Klaus Iohannis?” Și i se răspunde prompt: ”Da, Klaus Iohannis”.

”Dar ce, va pleca de la Cotroceni?”

”Da, va pleca de la Cotroceni, Klaus Iohannis”.

După care dialogul a luat sfârșit.

Dragii mei, vom vedea dacă și mandatul de președine al lui Klaus Iohannis va lua sfârșit. Chiar dacă se bucură pe moment că a scăpat de suspendare, vă asigur că suspendarea e pe urmele lui, așa cum îi este umbra sa.

Și da, va veni și vremea când va pleca de la Cotroceni, înainte de terminarea mandatului de președinte al țării.

Puținitică răbdare!

VEZI ȘI 👉  Fiica lui Vadim Tudor, la 7 ani de la moartea lui: „Dacă ar fi trăit acum, l-ar fi considerat în continuare nebun”

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul ei insitulat ”Dumnezeu există – mărturii”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *