De șase zile, Ucraina și Rusia sunt într-o continuă confruntare, iar situația nu se îndreaptă deloc spre bine, ci din contră. Recent, armata rusă a făcut un anunț de ultim moment în care avertizează că o să atace în curând Kievul, capitala Ucrainei!

Veștile proaste continuă să își facă simțită prezența! De șase zile, Ucraina este în stare de alertă și întreaga populație înecarcă să scape de atacul rușilor fugind către granița cu România.

Armata rusă avertizează că o să atace Kievul, capitala Ucrainei. Anunț de ultim moment

Au murit mii de oameni, sute de case și locuințe au fost devastate de atacurile rușilor, însă cu toate astea, Rusia nu se oprește aici, ci continuă cu amenințările. Recent, Ministerul rus al Apărării a emis un avertisment adresat populaţiei civile ucrainene privind planul pe care îl are armata rusă în aceste momente.

Mai exact, forțele armate ruse au de gând să efectueze atacuri punctuale asupra unor obiective militare importante din Kiev, însă o să lovească și sediile din Kiev care aparţin serviciilor de securitate ale Ucrainei, precum şi unităţi de operaţiuni speciale, totul având ca și scop prevenirea „atacurilor informaţionale” asupra Rusiei.

Este a șasea zi de război între Ucraina și Rusia

De șase zile, Ucraina și Rusia sunt într-o continuă luptă. Războiul dintre cele două țări a intrat în atenția tuturor oamenilor, de pe toate continentele. Încă de când rușii au atacat țara vecină cu România, Internetul a explodat și este plin de știri și imagini dramatice din Ucraina.

Populația din Ucraina traveresează o peroadă extrem de dureroasă și de cumplită, încercând cu disperare să scape din fața atacurilor armatei ruse și a armelor. Din nefereicire, pentru mulți tineri, viața s-a încheiat chiar pe câmpul de luptă, fiind implicați trup și suflet în apărarea țării.

SCRIE SPYNEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *