Celebrul artist Damian Drăghici trece prin clipe de groază în acest moment. Cântărețul este devastat de durere și a făcut un anunț important către toți fanii săi,

după ce fratele lui a decedat. Nu își poate găsi liniștea și spune că acest eveniment tragic îl va urmări toată viața.

Damian Drăghici și-a pierdut fratele

Damian Drăghici este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul artist se bucură de mare succes în plan profesional, dar se pare că viața

lui nu este tocmai roz. Fiind foarte apropiat de fanii săi, care îl urmăresc mereu cu atenție, acesta a vorbit acum și despre ce i s-a întâmplat chiar seara trecută.

De la marele artist aflăm că este în doliu, după ce una dintre cele mai importante persoane din viața lui a decedat. Mai exact, fratele său a decedat seara

trecută și a lăsat în urmă numai lacrimi și tristețe, având o vârstă deloc înaintată. Damian Drăghici a precizat că deja îi simte lipsa și mereu îi va duce dorul, pentru că s-au iubit mult și au avut o relație cu totul specială.

“Azi este cea mai tristă zi pentru mine! Fratele meu a plecat dintre noi prea tânăr, prea devreme. Julică, te iubesc și am să te iubesc cât trăiesc.

Îmi este dor de tine și îmi va fi în fiecare zi!”, a mărturisit artistul.

Anunțul a fost făcut chiar pe rețelele de socializare, unde fanii au reacționat imediat. O mulțime de oameni, fie ei străini sau cunoscuți, i-au transmis artistului condoleanțe și putere să treacă peste această grea încercare.

Artistul nu a oferit detalii despre cauza morții fratelui său, Julien Toma, însă a ținut să își manifeste durerea de care nu crede că va scăpa niciodată. A transmis, pentru ultima dată, cât de mult își iubește fratele și ce gol imens i-a lăsat acesta în suflet odată cu plecarea lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *