Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avut o nouă apariție publică și a transmis un mesaj special prin care să își încurajeze poporul, declarațiile

președintelui venind ca o speranță pentru locuitorii Ucrainei. Iată care este, de fapt, situația în Ucraina și ce se întâmplă la fața locului!

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj încurajator pentru poporul său. Cu toate acestea, președintele este conștient de faptul că este

ținta numărul unu a lui Vladimir Putin, așa cum el a mărturisit.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat cu câteva minute în urmă că aproximativ 6.000 de soldați ruși au fost uciși în primele șase zile de război.

Astăzi s-a împlinit fix o săptămână de la invazia rușilor în Ucraina.

Volodimir Zelenski și-a încurajat poporul, chiar și în aceste situații, extrem de tensionate. Din nefericire, în urma atacurilor rușilor, numeroși civili, printre

care și copii, au fost omorâți cu bestialitate.

”Astăzi, ucrainenii sunt un simbol al invincibilității, un simbol că oamenii din orice țară pot deveni cei mai buni oameni de pe pământ, în orice moment.

Glorie Ucrainei”, a adăugat Volodimir Zelenski.

Oficialii ruși nu au confirmat informațiile
Deocamdată, oficialii din Rusia nu au confirmat informațiile conform cărora aproximativ 6.000 de soldați ruși au fost uciși până acum.

Memorialul Holocaustului Babyn Yar din Kiev a fost lovit marți de o rachetă lansată de armata lui Vladimir Putin. În consecință, președintele Ucrainei a declarat că Moscova „țintește să ne șteargă istoria”.

Forțele ruse continuă invazia prin Ucraina, din mai multe direcții, în timp ce ucrainenii, conduși de președintele Volodymr Zelenski, opun „rezistență puternică”, potrivit oficialilor americani. Atacul a început pe 24 februarie, când președintele rus Vladimir Putin a anunțat o „operație militară specială”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *